Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα στους υποψηφίους

Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά αυτές οι αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι κάπως διαφορετικές από τις προηγούμενες σε όλα τα επίπεδα. Όλοι προσπαθούν να μας πείσουν πως θέλουν να διοικήσουν τον τόπο για το καλό μας.
Πειράζει που δεν τους πιστεύουμε;
Δεν λένε την αλήθεια. Άλλοι θέλουν την καρέκλα της εξουσίας, άλλοι θέλουν να υπηρετήσουν τα κόμματά τους και άλλοι ίσως θέλουν να εκδικηθούν άλλους.
Έχουμε υποψήφιο Περιφερειάρχη ο οποίος ορκιζόταν πως πέρα από την αυτοδιοίκηση, δεν τον ενδιέφερε τίποτα άλλο και πως δεν θα πήγαινε ποτέ  για βουλευτής. Ξέχασε τον όρκο του και ενώ έγινε δήμαρχος με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, μετά πήγε στην ΔΗΜΑΡ με την....
οποία έγινε βουλευτής και μετά με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού τον όρισε Γενικό Γραμματέα Υπουργείου όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα λέει πως δεν έχει κομματική ταυτότητα και πως θέλει να γίνει Περιφερειάρχης για το καλό μας.
Δημήτρη δεν σε πιστεύουμε, γιατί αυτά που αναφέραμε είναι η αλήθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε όρισε υποψήφιο Περιφερειάρχη, όπως είχε ορίσει και τον κύριο Αποστόλου στις τελευταίες εκλογές.
Έχουμε κι ένα άλλο φαινόμενο σ΄ αυτές τις εκλογές.
Υπάρχει ο κύριος από την Σκύρο, ο οποίος πάει παντού. Δήμαρχος Σκύρου, υποψήφιος Περιφερειάρχης, υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων για τον ΣΥΡΙΖΑ η και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ!!!
Μεγάλε ποιος είσαι; Αγαπητέ Μίλτο θα μας τρελάνεις; 
Εσύ δεν έλεγες πως θα υπηρετήσεις την Σκύρο; Τι έπαθες τώρα;
Εσύ δεν ανακοίνωσες την υποψηφιότητά σου ως Περιφερειάρχης; Τι έπαθες τώρα;
Πάθε ότι θέλεις, αλλά δεν θα μας τρελάνεις. 
Όταν τελικά αποφασίσεις, να μας το πεις να το καταλάβουμε.