Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλό το αστειάκι που μας μετέφερε ένας από εσάς, αλλά δεν τα γουστάρουμε αυτά και καλό θα είναι κάποιοι να το ξεχάσουν.
Δεν μας ενδιαφέρει κανενός η θέση και δεν δεχόμαστε και τα ψέματα ή την υποκρισία κανενός.
Να μην μπερδεύει κανείς την οικογένειά μας με την δουλειά μας. Να μην μπερδεύει κανείς την όποια εκτίμηση έχουμε στο πρόσωπό του και το αν τον έχουμε βοηθήσει ή μας έχει βοηθήσει, με το τι θα γράφουμε και τι θα λέμε.
Μαλάκες δεν θα...
γίνουμε ποτέ, για τίποτα και για κανέναν.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν πεθαίνει και δεν θα διαλυθεί, επειδή το θέλουμε εμείς ή κάποιοι άλλοι κι επειδή κάποιοι θα πούνε όχι ή θα πούνε ναι.
Τελεία και παύλα. Δεν απέτυχε σε τίποτα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Απέτυχαν οι πρακτικές και οι πολιτικές τις οποίες χρησιμοποίησαν οι διοικούντες και οι παρατρεχάμενοι. Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Πέρασαν διοικήσεις οι οποίες διέθεσαν χρήματα και μάλιστα πολλά. Απέτυχαν όμως. Αυτό δεν το λέει κανείς; Γιατί απέτυχαν; Γιατί έβαλαν το ΕΓΩ πάνω από την ομάδα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, τώρα όλοι περιμένουν τους επιχειρηματίες, να έρθουν να βάλουν χρήματα και να αναλάβουν την ομάδα. μακάρι να γίνει αυτό, αλλά αφού πρώτα ακουσθούν αλήθειες.
Τι έγινε τα τελευταία χρόνια στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Ποιοι τον έπνιξαν στην κυριολεξία;
Ποιοι του τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια;
Το ξαναγράφουμε. ότι κι αν γίνει μέχρι την Παρασκευή, η αλήθεια θα ακουσθεί.
Ότι κι αν γίνει την Παρασκευή ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα παραμείνει ζωντανός και την επόμενη μέρα. Φυσικά κάποιοι δεν θα έχουν θέση ούτε στην κερκίδα, γιατί θα μάθει όλος ο κόσμος το πόσο κακό έκαναν στην ομάδα.