Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες μέσα από την καρδιά μας για τις ευχές σας.  Ένα πρόβλημα που είχαμε με το κινητό τηλέφωνό μας δεν μας επέτρεψε να απαντήσουμε και ζητάμε συγνώμη.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι το πρώτο θέμα αυτές τις μέρες και δυστυχώς δεν έχουμε ευχάριστα μηνύματα. Μπορεί να λυθεί το διοικητικό θέμα, αλλά δύσκολα θα....
λυθεί το θέμα με τον κόσμο.
- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ έλυσε την συνεργασία με ποδοσφαιριστές, αλλά να δούμε πότε θα λύση το πρόβλημα με το γκολ.....
- Ο κ. Δημήτρης Ακριτίδης παραιτήθηκε από τον πάγκο του ΒΑΤΩΝΤΑ, αφού δεν θα μπορούσε να συνεχίσει ως προπονητής, αλλά τον τρόπο του παιχνιδιού να τον αποφασίζουν ποδοσφαιριστές!!!!
Ο κ. Ακριτίδης  δεν είναι τυχαίος προπονητής και ούτε χθεσινός. Ελπίζουμε ο ΒΑΤΩΝΤΑΣ ο οποίος θα συνεχίσει με τον κύριο Λεσγή να μην πληρώσει αυτά τα θέλω κάποιων ποδοσφαιριστών.
- Η διοίκηση του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ έβγαλε ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στον αγώνα με το ΜΑΡΜΑΡΙ και λέει πως απομάκρυνε τον ποδοσφαιριστή που δημιούργησε το επεισόδιο, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι συγχωροχάρτι.  Ο πειθαρχικός κώδικας είναι συγκεκριμμένος και θα εφαρμοστεί, εκτός κι αν η ΕΠΣΕ μπήκε κι αυτή στο μπλοκ των εξυγιαντών και δίνει άλλες ερμηνείες. Πάντως ο διαιτητής δεν έπρεπε να συνεχίσει τον αγώνα.
- Αγαπητέ πρόεδρε του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ, γιατί αυτή η συμπεριφορά σε βάρος απεσταλμένου του ΡΑΔΙΟ ΕΥΡΙΠΟΣ; Γιατί δεν του επιτρέπατε την  είσοδο;  Πρόεδρε, καλό θα ήταν να έχουμε μια ανακοίνωση και γι΄ αυτό το θέμα, γιατί κι αυτό είναι μορφή βίας.