Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα.
-Παρασκευή σήμερα και είναι η τελευταία μέρα του Νοεμβρίου. Από αύριο μπαίνουμε στον χειμώνα, αφού μέχρι σήμερα βρισκόμαστε στο Φθινόπωρο με τις περισσότερες μέρες του να είναι Ανοιξιάτικες.
- Σήμερα θα έχουμε τους ορισμούς διαιτητών για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και οι διαιτητές που θα ορισθούν, να κάνουν τα λιγότερα λάθη. Κάποτε πάντως θα πρέπει και η Επιτροπή Διαιτησίας και ο Σύνδεσμος των Διαιτητών και η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ γενικότερα να προχωρήσουν σε μια ανοιχτή για όλους συζήτηση, για τα θέματα που υπάρχουν και είναι πολλά. Πιστεύουμε πως μια τέτοια συζήτηση θα βοηθήσει τους πάντες και κυρίως....
τους διαιτητές.
- Δεν μας φτάνουν οι εκλογές της Αυτοδιοίκησης, έχουμε και τις εκλογές για ΔΣ στην ΕΠΣ Εύβοιας.
Κάθε μέρα ακούμε πως θα υπάρχει και δεύτερο ψηφοδέλτιο, εκτός από το γνωστό ως ψηφοδέλτιο Παπακωνσταντίνου. Για να δούμε τι θα δούμε και ευχόμαστε όποιοι το επιχειρήσουν, να το μελετήσουν σωστά για να μην διασυρθούν.
- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων όλα δείχνουν πως θα εκπροσωπηθούν στις δημοτικές εκλογές, τα περισσότερα κόμματα. Ο νυν Δήμαρχος κ. Ψαθάς έχει την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Γκόγκου της ΝΔ, ο κ. Κουλοχέρης, προφανώς του ΚΙΝ.ΑΛ, το ΚΚΕ θα ορίσει υποψήφιο και τα λοιπά κόμματα κάπου θα κολλήσουν.
- Στο Δήμο Χαλκιδέων λένε πως στην Β΄ Κυριακή θα περάσουν ο νυν δήμαρχος κύριος Παγώνης και η κυρία Έλενα Βάκα. Φίλες και φίλοι αναγνώστες, είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγάλουμε συμπεράσματα. Στα λόγια όλοι θα γίνουμε δήμαρχοι, αλλά τίποτα δεν είναι δουλεμένο ώστε να είναι και ανακοινώσιμο. Σ΄ αυτές τις εκλογές ο καθένας θα κριθεί από τα λάθη που θα κάνει.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου αποκτά διοίκηση και όλοι θέλουμε να καταφέρει να παραμείνει στην Γ  Εθνική και αμέσως ν΄ αρχίσει ο σχεδιασμός για το επόμενο πρωτάθλημα.