Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχετε.
- Μια χαρά τα κατάφερε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στον εκτός έδρας αγώνα με τους Αγίους Αναργύρους και να μην ξεχνάμε πως όσο μεγάλη ομάδα κι αν είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, έπαιζε με αντιπάλους πολλούς  Αγίους και όχι έναν. Τώρα να δούμε τι θα καταφέρουν οι άλλοι γι΄ αυτόν αφού την Τετάρτη υπάρχει η Γενική Συνέλευση και η ομάδα πρέπει ν΄ αποκτήσει διοίκηση. Πιστεύουμε πως σήμερα ο κ. Παπακωνσταντίνου θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του και θα μάθουμε αν οι επιχειρηματίες που δήλωσαν πως θέλουν να βοηθήσουν και να ....
αναλάβουν, είπαν τελικά το ΝΑΙ.
- Καλά τα πήγε και η ΕΡΕΤΡΙΑ με αντίπαλο τον ΑΙΟΛΙΚΟ, αφού δεν έχασε και πήρε έστω και τον 1 βαθμό, αλλά αν δεν κάνει 3 νίκες στους 3 επόμενους αγώνες, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στην συνέχεια και η κατάσταση μη αναστρέψιμη.
- Στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας, έγινε το έλα να δεις και το 2 - 2 ήταν το σκορ που είχαμε στα 3 από τα 4 παιχνίδια της Κυριακής!!! Η ΑΡΤΑΚΗ συνεχίζει και έκανε το 7 στα 7, ενώ την ακολουθεί ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ με 5 βαθμούς λιγότερους. Στην ουρά ο ΛΗΛΑΣ είναι στην τελευταία θέση έχοντας συγκάτοικο το ΚΑΛΟΧΩΡΙ /ΠΑΝΤΕΙΧΙ.
- Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ έχανε με 2 - 0 στην Μακρυκάπα μέχρι το 84΄ αλλά μέσα σε 6΄έκανε το 2 - 2 και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Εμείς το γράφαμε πως ο προπονητής του Αυλωναρίου κύριος Βαγγέλης Ντόβολης είναι γάτα και δύσκολα θα χάσει, αλλά κάποιοι γελούσαν. Αυτοί που ξέρουν ποδόσφαιρο και είδαν τον αγώνα, είπαν πως με κάποιες κινήσεις του γύρισε τον αγώνα.
- Ο ΕΥΒΟΊΚΟΣ Αγίου Νικολάου δείχνει ασταμάτητος, αφού κέρδισε και τον ΚΕΡΑΥΝΟ Χαλκίδας, ενώ την ίδια ώρα η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ έχανε από την ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ με 3 - 1. 
- Τι έγινε εκεί στην Αμάρυνθο και στον αγώνα ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΜΑΡΜΑΡΙ; Κάποιοι φαίνεται πως δεν βάζουν μυαλό και γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο και πιστεύουν πως μπορούν να εφαρμόζουν πρακτικές ζούγκλας. Η ΕΠΣΕ έχει τον λόγο και θα αποδείξει αν θέλει να είναι διοργανώτρια ποδοσφαιρικών αγώνων ή θα στηρίζει την βία. Όσο για την διοίκηση της ομάδας, δεν θα γράψουμε τίποτα, μέχρι να διαβάσουμε την ανακοίνωσή της, εκτός κι αν επιλέξει την σιωπή.