Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ

Την καλημέρα μας στους ανθρώπους του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ και να ευχαριστήσουμε τον κύριο Κατσή για τα όσα μας είπε και είχαν να κάνουν με τα όσα συνέβησαν στον αγώνα ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΜΑΡΜΑΡΙ.
Αγαπητέ κύριε Κατσή, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ, όπως και με καμία ομάδα. Μονός καβγάς σίγουρα δεν γίνεται και γι΄ αυτό όταν δύο το πάνε για καβγά, ο ένας θα πρέπει να είναι περισσότερο ψύχραιμος και να μην ακολουθήσει τον άλλον.
Κύριε Κατσή καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει όταν κάποιος φεύγει....
από τον πάγκο της ομάδας του και πάει για τσακωμό στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα το κρίνουν οι αρμόδιοι και μπράβο στην ομάδα που απομάκρυνε τον ποδοσφαιριστή, αρκεί αυτό να είναι επίσημο και η τιμωρία του να έχει σταλεί επισήμως εκεί που πρέπει.
Πάμε τώρα και στο θέμα του απεσταλμένου ραδιοφωνικού σταθμού.
Κύριε Κατσή, όλοι θα πρέπει να έχουν την απαραίτητη άδεια για να είναι στον αγωνιστικό χώρο και υπεύθυνος για τον έλεγχο είναι ο παρατηρητής και ο διαιτητής και όχι οι παράγοντες των ομάδων.
Κύριε Κατσή, ούτε καλημέρα δεν έχω με τον κύριο και το ξέρουν και οι πέτρες. Δεν τον υποστηρίζω ως πρόσωπο, αλλά ως απεσταλμένο του ραδιοφωνικού σταθμού. Έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην ΕΠΣΕ και να ζητήσετε να μην χορηγεί άδεια σε κάποιους με τους οποίους η ομάδα έχει πρόβλημα και μπορεί η παρουσία τους να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα.
Πάντως να ξέρετε πως εμείς γράψαμε αυτά που θα γράφαμε για οποιαδήποτε ομάδα.
Καλημέρα και καλή συνέχεια στην ομάδα.