Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Η άποψή μας

Είναι γνωστή η άποψή μας για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και περιμένουμε ν΄ ακούσουμε κάποια πράγματα από τους υποψηφίους. Κυρίες και κύριοι, γιατί είναι νωρίς να πείτε τις προτάσεις και τις θέσεις σας, ενώ δεν είναι νωρίς για να συζητάτε καθημερινά με πρόσωπα που θα θέλατε στο ψηφοδέλτιό σας;
Εκεί που υπάρχει θέμα είναι στα ψηφοδέλτια Παγώνη - Καθαροσπόρη. Ο δήμαρχος προσπαθεί να κρατήσει κάποιους υποψηφίους και λένε πως ετοιμάζει εκπλήξεις, ενώ ο κ. Καθαροσπόρης προσπαθεί και θα δώσει μάχη για....
να περάσει αυτός στην Β΄ Κυριακή.
Στο ψηφοδέλτιο της κ. Βάκα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, αφού ο κορμός του παραμένει και η κυρία Βάκα προσθέτει κάποιες πινελιές με υποψηφίους οι οποίοι θα προσθέσουν κάτι και δεν θα μπούνε απλά ως συμπλήρωμα.
Δεν ακούμε τίποτα από την πλευρά του κυρίου Μπάκα και της κυρίας Μιντζιφίρη και δεν ξέρουμε αν τελικά ο κ. Μπάκας θα είναι υποψήφιος δήμαρχος.
Στο δήμο Ερέτριας επίσης υπάρχει μεγάλη συζήτηση, με την δήμαρχο κυρία Αλημπατέ να δέχεται επίθεση από ΜΜΕ και κάποια πρόσωπα τα οποία εξ αιτίας προσωπικών τους θεμάτων, θέλουν να εκδικηθούν. Αντέχει πάντως η δήμαρχος και όλα δείχνουν πως δεν θ΄ αφήσει τίποτα χωρίς απάντηση.
Στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων έχουμε τον δήμαρχο κύριο Ψαθά  και την κυρία Τζοβάνα Γκόγκου να προσπαθούν να ετοιμάσουν τα ψηφοδέλτιά τους και η κυρία Γκόγκου να καταγράψει τα προβλήματα της κάθε γειτονιάς και να προτείνει λύσεις μέσα από το πρόγραμμά της.