Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα, καλό Σαββατοκύριακο και καλό μήνα,
- Μπήκαμε στον Δεκέμβριο και όπως όλοι γνωρίζουμε, παρά τις προσπάθειες των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ τα Χριστούγεννα δεν καταργήθηκαν. Θα τα ζήσουμε λοιπόν και φέτος, πρώτα ο Θεός και φροντίστε όλοι αυτά τα Χριστούγεννα ν΄ αγκαλιάσουμε ΟΛΑ τα παιδιά. Να προσφέρουμε αγάπη στα παιδιά, αφού δεν μας έχει μείνει κάτι άλλο να προσφέρουμε. Φίλες και φίλοι αναγνώστες δεν προσφέρουμε αγάπη αγοράζοντας παιχνίδια νέας τεχνολογίας, κινητά τηλέφωνα που σε πάνε στο διάστημα και άλλα τέτοια. Πρέπει να βρεθούμε με ανοιχτή την αγκαλιά μας, κοντά στα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Ας φροντίσουμε να μην υπάρχουν πεινασμένα παιδιά. Ας φροντίσουμε ώστε....
αυτά τα παιδιά να περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων μαζί με τα δικά μας. Φτωχικά μεν, αλλά με πολύ αγάπη.
Να φροντίσουμε όλοι, για όλα τα παιδιά. Αν η κάθε οικογένεια μπορεί να βάλει 2 πιάτα παραπάνω στο τραπέζι της αυτές τις μέρες, τότε είναι βέβαιο πως αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα καλύτερα.
Η ανθρωπιά δεν αρχίζει και δεν τελειώνει στα συσσίτια και σε κάποια δώρα. Ανθρωπιά δεν σημαίνει τίποτα αν δεν δώσουμε αγάπη.
Τι στο καλό του ανθρωπιά είναι αυτή που παρέχει σήμερα το κράτος; Τι ανθρωπιά είναι αυτή που παρέχει ο κάθε δήμος; Προσφέρουν λίγα τρόφιμα, το διαφημίζουν, βγάζουν και τις απαραίτητες φωτογραφίες με τις σακούλες και μετά, τα παιδάκια που έχουν ανάγκη από ζεστασιά και αγάπη, συνεχίζουν τον δικό τους Γολγοθά και "οι επίσημοι" πάνε σε ρεβεγιόν και όλα μια χαρά.
Πάλι αυτά θα συμβούν και φέτος. Εμείς οι φτωχοί άνθρωποι μπορούμε να κάνουμε κάτι και ν΄ αλλάξουμε την κατάσταση, ανοίγοντας ο καθένας την δική του αγκαλιά, στα παιδιά του γείτονα. Μπορεί έτσι απλά να ενώσουμε την φτώχεια μας, αλλά αν το κάνουμε με αγάπη, όλα θα είναι καλύτερα.
Ζούμε πλέον έντονα την προεκλογική περίοδο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πολλοί οι υποψήφιοι στην Εύβοια. Περίπου 2.000 υποψήφιοι θα διεκδικήσουν να εκλεγούν στους δήμους της Εύβοιας και στην Περιφέρεια. Θα υποσχεθούν πολλά για όλους και πρέπει να τους πιστέψουμε. Θα θελήσουν να μας πείσουν πως θα εφαρμόσουν προγράμματα για την φτώχεια και πως έχουν λύση για όλους και για όλα.
Ψεύτες. Ψεύτες και υποκριτές οι περισσότεροι. Για τον εαυτούλη τους φροντίζουν και όχι για τον λαό. Αν φρόντιζαν για τον λαό εύκολα θα μπορούσαν να κάνουν κάτι πριν ζητήσουν την ψήφο μας. 
Δεν θα το κάνουν ΠΟΤΕ.
Το επόμενο διάστημα θα γράψουμε πολλά για όλους και τον καθένα χωριστά.
Αν ήθελαν μέσα στα χρήματα που πληρώνουν για παράβολα, θα πλήρωναν κάτι, έστω από λίγα ευρώ ο καθένας από την τσέπη του, ώστε αυτά τα Χριστούγεννα να μην μείνει κανένα παιδί μόνο του, κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα.
Δεν θα το κάνουν ποτέ, γιατί είναι μόνο για τον εαυτούλη τους.
Τέλος πάντων. Καλό μήνα, καλές γιορτές και μια μεγάλη αγκαλιά προς όλα τα παιδιά.