Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Τι φαγούρα είναι αυτή που έπιασε τους επικοινωνιολόγους με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ; Ακούμε διάφορα , αλλά να ξέρουν πως τους Νεοδημοκράτες δεν τους ζαλίζουν αυτά. Ας λένε όσα θέλουν τα παπαγαλάκια, επειδή κάποιοι δεν γουστάρουν τον βουλευτή της ΝΔ, κάποιοι άλλοι  τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ και κάποιοι άλλοι άλλα μέλη της ΝΟΔΕ.
Ο κάθε ένας μπορεί να κάνει όσα θέλει κι ότι θέλει, αλλά τις....
αποφάσεις τις παίρνει η ΝΟΔΕ και τα Κεντρικά της ΝΔ.
Λοιπόν παπαγαλάκια, η ΝΟΔΕ και τα όργανα της ΝΔ ξέρουν τι κάνουν και πως θα το κάνουν.
Τα προσωπικά σας αλλού. Όποιος έχει πρόβλημα με τον Κεδίκογλου ας το λύσει μαζί του.
Όποιος έχει πρόβλημα με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ καλά κάνει και έχει αλλά αυτόν τον ψηφίζουν οι Νεοδημοκράτες και όχι τα παπαγαλάκια.
Θα γράψουμε και κάτι ακόμη. Βρήκατε τον κ. Λαλανίτη και κάνετε παιχνιδάκι, αλλά οι Νεοδημοκράτες δεν μασάνε. Ο κ. Λαλανίτης είναι μέλος της ΝΟΔΕ και αύριο μπορεί να μην είναι.
Η ΝΟΔΕ δεν είναι το όργανο που θα ελέγξει τον κάθε βουλευτή και ο βουλευτής δεν έχει κανένα δικαίωμα να δώσει γραμμή στη ΝΟΔΕ. 
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ βρήκε τον δρόμο του και η ομάδα για κάποια χρόνια θα έχει την ηρεμία της και θα έχει στόχους. Ας σταματήσουν λοιπόν κάποιοι να βάζουν τρικλοποδιές σ΄ αυτή την προοπτική κι ας πάνε στην "τρυπούλα τους".  Κάποιοι που πέρασαν από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον έκαναν ρόμπα σε όλη την Ελλάδα, ας χωνέψουν τον χαρακτηρισμό "του πουθενά" τον οποίο απηύθυναν σε άλλους, αλλά τους ταιριάζει γάντι!!!! Κύριε Βέττα εσείς που ανακαλύψατε αυτόν τον χαρακτηρισμό, μήπως μπορείτε να μας πείτε πότε είχαμε έστω και μία φορά, "ανάσταση πουθενάδων"!!!! Καλά Χριστούγεννα να έχουν οι κύριοι και ας το πάρουν απόφαση. Η πιάτσα δεν τους σηκώνει. Ας αλλάξουν πιάτσα.