Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και οι επενδυτές

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ειλικρινά έχουμε μεσάνυχτα για τα όσα συμβαίνουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και την επόμενη μέρα. Ακούμε πολλά και διάφορα, αλλά δεν δίνουμε και πολύ σημασία, αφού χρόνια τώρα όλα καταλήγουν στον ίδιο παρανομαστή.
Φτωχός πάντως δεν είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Πλούσιος είναι και πάντως πλουσιότερος απ΄ όλους όσους θέλουν και έχουν ασχοληθεί μαζί του.
Αν δεν ήταν και αν δεν είχε τα θέλγητρά του, κανείς δεν θα πλησίαζε.
Όλοι θέλουν να είναι διοίκηση στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά τους τρομάζει το φτύσιμο....
που πέφτει στον καθένα που περνάει από την διοίκηση.
Δεν φταίει η ομάδα κύριοι.
Φταίνε αυτοί που την αναλαμβάνουν και την διοικούν.
Πρέπει να ξέρεις να διοικείς.
Πρέπει να ξέρεις να τους παίζεις όλους και όχι να σε παίζουν.
Όταν κάνεις συμβιβασμούς, θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα.
Όταν παρακαλάς θα σ΄ έχουν πάντα από κάτω.
Μιλάνε όλοι για επενδυτές.
Ο κύριος Τόλιας, κάνει την δική του προσπάθεια και όλοι γνωρίζουν το πάθος και την τρέλα του για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Έκανε λάθος επιλογές προσώπων πριν λίγα χρόνια και το πλήρωσε, αφού τον άδειασαν μέχρι και οι κολλητοί του. Τώρα προσπαθεί να βάλει πλάτη, αλλά δεν εκτίμησε σωστά την κατάσταση. Πάλι θα μπλέξει και θα εκτεθεί. Καταλαβαίνουμε το πάθος του, αλλά αυτό είναι που τον οδηγεί στα ίδια λάθη. Σίγουρα θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά μόνο αν κάνει σωστές επιλογές συνεργατών και μόνο αν πάψει να στηρίζει το αύριο της ομάδας σε επενδυτές. Αν θέλει να μας ακούσει, είμαστε εδώ να το συζητήσουμε. Η ομάδα πρέπει να οργανωθεί και να ξεκινήσει από το μηδέν. Θέλει προγραμματισμό, στόχους και φυσικά τα κατάλληλα άτομα.
Ο κύριος Καρυστινός, κάνει επίσης την δική του προσπάθεια και αγαπάει την ομάδα. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θ΄ ασχοληθεί διοικητικά. Ήταν με την διοίκηση Ταρνανά, υπήρξε πρόεδρος της ομάδας μετά τον Ταρνανά, όπως υπήρξε και αντιπρόεδρος με την διοίκηση Στούπα, μαζί με Ταρνανά και Κακαβά. Τι θα κάνει τώρα; Ψάχνει κι αυτός επενδυτές ή αν θέλετε ανθρώπους με κάποια οικονομική επιφάνεια, ώστε να γυρίσει σελίδα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να έχει χρήματα ώστε να επιβιώσει. Ο κύριος Καρυστινός καλά τα λέει, αλλά η αγάπη του για την ομάδα δεν του επιτρέπει στο να σκεφτεί αν θέλετε ψυχρά και χωρίς το συναίσθημα. Όσα λεφτά κι αν έχει κάποιος στην σημερινή εποχή, δύσκολα θα τα ρίξει σε βαρέλι δίχως πάτο. Αυτό ο τελευταίος που το έκανε ήταν ο Βασίλης Ταρνανάς και δεν θα βρεθεί άλλος. 
Κύριοι, λυπούμαστε, αλλά έτσι δεν θα βρεθεί λύση.
Η λύση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι μόνο μία. Οργάνωση, Οργάνωση, Οργάνωση.
Εμείς δεν νοιαζόμαστε για καμία θέση.
Αν οι κύριοι Καρυστινός και Τόλιας και όποιοι άλλοι βρεθούν για να διοικήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θέλουν, τότε μπορούμε να καθίσουμε χωρίς αποκλεισμούς σ΄ ένα τραπέζι και να βρούμε την λύση.
Μία μόνο προϋπόθεση. Να προχωρήσουμε σε οργανόγραμμα, από το οποίο θα προκύπτουν συνεργασίες με πρόσωπα τα οποία θα μπορούν να υλοποιήσουν το πρόγραμμα που θα καταθέσουμε για την ομάδα.
Μετά την Κυριακή μπορούμε να τρέξουμε τις όποιες διαδικασίες, χωρίς τους όποιους επενδυτές, για τους οποίους ακούμε, αλλά δεν βλέπουμε.
Το έχουμε ξαναγράψει. Η ομάδα πρέπει "να τρέξει" μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2019 και την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου να έχει την νέα διοίκηση με όλο το πλάνο για την ομάδα.
Όποιος επιχειρήσει να "ξεπετάξει" το θέμα στα γρήγορα, θα έχει το αποτέλεσμα που είχαν όλοι μέχρι σήμερα.
Η ομάδα φυσικά και πρέπει να πάει να παίξει την Κυριακή και πιστεύουμε πως θα πάει.
Αυτό θα το φροντίσουν αυτοί που αγαπούν την ομάδα πραγματικά.