Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Η κυρία Βάκα, είναι μπροστά..

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, είναι αλήθεια πως την υποψηφιότητα της κυρίας Έλενας Βάκα ο καθένας την αντιμετωπίζει με τον δικό του τρόπο, αλλά κανένας δεν έχει να πει κάτι αρνητικό για την ίδια. Κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητές της, τις γνώσεις της, την εμπειρία της και το ότι ουδέποτε το όνομά της βρέθηκε σε κάποιες άσχημες καταστάσεις.
Κάποιοι το μόνο που έχουν να πούνε και να γράψουν είναι το ότι προτιμούσαν ....
τον έναν ή τον άλλον υποψήφιο με στήριξη από την ΝΔ, για λόγους γνωστούς σε όλους μας.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς στηρίξαμε από την αρχή την υποψηφιότητα της κυρίας Βάκα γιατί πιστεύουμε πως "μια γυναίκα μπορεί" και ιδιαίτερα όταν αυτή είναι η κυρία Έλενα Βάκα με μια ομάδα συνεργατών πάρα πολύ καλή. Επιτρέψτε μας να ξέρουμε κάποια πρόσωπα και γράφουμε πως η παράταξη θα έχει δυνατά ονόματα σε όλα τις δημοτικές ενότητες κι ας λέει ο καθένας όσα θέλει.
Αυτό πάντως που έχει μεγάλη σημασία είναι το κοινωνικό πρόγραμμα το οποίο θα καταθέσει η κυρία Βάκα και η παράταξή της.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας το πρόγραμμα αυτό δεν θα αποβλέπει στο να πάρουν λίγοι μισθούς για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, αλλά θα ωφεληθεί το σύνολο των δημοτών.
Δεν θα γράψουμε περισσότερα σήμερα, αλλά καλό θα είναι το πρόγραμμα να είναι αυτό που θα εφαρμοστεί και να μην έχει καμία σχέση με προγράμματα που δεν εφαρμόζονται ποτέ.