Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ- Λύσεις υπάρχουν. Τις θέλουμε;

Φίλες και φίλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ το παραμύθι να τελειώσει τώρα.
Όλοι θα πρέπει να καταλάβουν πως δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτή η ιστορία με διοικήσεις που δεν έχουν καμιά προοπτική για έναν και μόνο λόγο. Όλες οι μέχρι τώρα διοικήσεις το μόνο που έκαναν ήταν να ψάχνουν να βρούνε ποιοι θα βάλουν τα λεφτά και όταν δεν έβρισκαν έψαχναν για την επόμενη διοίκηση..
Η προσπάθεια των κυρίων Τόλια και Καρυστινού δεν είναι για τα...
σκουπίδια, αρκεί να αποβλέπουν στην οργάνωση της ομάδας και όχι στο πως θα βρεθούν 50.000 ευρώ για τα χρέη και 50,000 ευρώ για να τελειώσει την χρονιά η ομάδα.
Οι κύριοι Τόλιας, Κακαβάς, Καρυστινός και όσοι μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά με δικά τους χρήματα ή με χρήματα από άλλους που θα θελήσουν να βοηθήσουν να το κάνουν. Τα λόγια δεν βοηθούν την ομάδα, ούτε πρέπει να ψάχνουμε για κάποιον που θα βάλει 200.000 ευρώ.
Σήμερα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν περιμένει κάποιους σωτήρες. Τέτοιοι πέρασαν πολλοί.
Η δική μας άποψη είναι καθαρή.
Η ομάδα να συνεχίσει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019 όπως είναι σήμερα, με την βοήθεια ΟΛΩΝ και στις 7 Ιανουαρίου να προχωρήσει σε Γενική Συνέλευση και εκλογή νέας διοίκησης.
Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη, αλλά εμείς πιστεύουμε πως ξημερώνει μια νέα εποχή για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Εμείς δεν θα κάνουμε κάτι στο παρασκήνιο. Όλα στο φως και όλα επίσημα.
Πιστεύουμε πως στην ομάδα πρέπει να συνεχίσουν οι προπονητές και όσοι ποδοσφαιριστές συμφωνήσουν με την νέα διοίκηση, ώστε να μην υπάρξει αγωνιστικό πρόβλημα.
Πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα για καθαρή και μόνιμη λύση και όχι να συνεχίσει η ομάδα με διοικήσεις διαλογής και οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά.
Επειδή γνωρίζουμε ποιοι προσπαθούν ν΄ αρπάξουν την ομάδα, καλούμε τους πάντες, να μην επιτρέψουν να γίνουν παιχνίδια σε βάρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αν δεν πούνε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ όλοι, τότε αύριο δεν θα υπάρξει για την ομάδα.