Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Να τα πούμε;;;

Φαίνεται πως όσα κι αν γράψουμε, όσα κι αν πούμε, το σύστημα που θέλει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ εγκλωβισμένο σε μια χρόνια πάθηση πάντα θα προσπαθεί με υπόγειες διαδρομές να τον κρατά μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. 
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πιστεύουμε πως πάει καλά μόνο όταν βρίσκεται κάποιος και χώνει λεφτά και τα οποία τσεπώνουν κάποιοι, είτε αυτοί είναι προπονητές, είτε ποδοσφαιριστές, είτε ακόμη και "παράγοντες" οι οποίοι θέλουν μεροκάματο, είτε τα διάφορα ....
παπαγαλάκια όλων αυτών.
Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και σήμερα. 
Ψάχνουμε να βρούμε κάποιον ο οποίος θα επενδύσει όπως λένε στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Θα βάλει δηλαδή 100.000 - 150.000 ευρώ για να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό!!!
Κούφια λόγια. Ακόμη κι αν βρεθεί αυτός θα τον φάει το μαύρο το σκοτάδι.
Δεν τα έβαλε ο κ. Ταρνανάς στην δική του 5ετία;
Δεν "τα έφερε"  ο κ. Κακαβάς τα τελευταία χρόνια;
Τι απέγιναν; Ας γίνει μια ανοιχτή συζήτηση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να τα πούμε με ονόματα και διευθύνσεις. Το θέλει κανείς; Το αντέχει κανείς;
Κύριοι το πρόβλημα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι αυτοί που τα παίρνουν, αφού αυτοί που τα δίνουν πάντα υπήρχαν.
Το πρόβλημα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι ο ΔΟΑΠΠΕΧ ή προσωπικά ο κ. Γκούνης.
Το πρόβλημα είναι η δημοτική αρχή η οποία δεν διαθέτει χρήματα για τον αθλητισμό ενώ έχει υποχρέωση να το κάνει.
Το πρόβλημα είναι προσωπικά ο δήμαρχος κύριος Παγώνης ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής έδειξε πως λειτουργεί ανεύθυνα, όταν τυχαία τον συνάντησαν στο δρόμο και έξω από το χώρο που υπήρχε Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ φίλοι της ομάδας και όταν τον ρώτησαν γιατί δεν βοηθάει, είπε πως δεν μπορεί να το κάνει!!!! Όταν τον ρώτησαν για το γήπεδο, είπε για τα έργα που έκανε και κάνει αλλά του είπανε, αφού ήξεραν, πως αυτά τα έκανε και τα κάνει η Περιφέρεια.
Ο δήμαρχος κύριος Παγώνης έδειξε "λίγος" όταν για το γήπεδο και την παραχώρησή του για λίγη ώρα στην ομάδα της Καλαμάτας, "έδωσε στεγνά" τον διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ κ. Γκούνη!!!!
Κύριε Παγώνη ένας δήμαρχος δεν το κάνει ποτέ αυτό. Αν πραγματικά πιστεύει πως για κάτι φταίει ή πως λειτούργησε παράνομα ένας υπάλληλος, τον καλείς σε απολογία, τον τιμωρείς πειθαρχικά και κάνεις και την σχετική ανακοίνωση και δεν "τον δίνεις" για ν΄ αποφύγεις το στρίμωγμα.
Είπαμε να τα πούμε και συνεχίζουμε.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει διοίκηση και αυτή η διοίκηση αύριο Τετάρτη θα πρέπει να καλέσει σε σύσκεψη αυτούς που πιστεύει πως μπορούν να βοηθήσουν,  ώστε η ομάδα να ταξιδέψει για τον αγώνα με τον ΑΙΟΛΙΚΟ και να προχωρήσει σε μια  επιστολή πρόσκληση σε φορείς και πρόσωπα, ώστε να αντιμετωπισθεί η έκτακτη κατάσταση. Αν όλα πάνε καλά και η ομάδα ταξιδέψει, τότε θα υπάρξει ο χρόνος ώστε από τις 06 Ιανουαρίου 2019 και μετά να δοθεί λύση στο διοικητικό και οικονομικό πρόβλημα.
Η διοίκηση, τα ΜΜΕ και κάποια πρόσωπα που μπορούν ας βάλουν πλάτη τώρα κι ας αφήσουμε τα λόγια.
Εμείς δεσμευτήκαμε πως από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο.
Έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε την προσπάθεια του κυρίου Μπλέτσα, αλλά ν΄ αποδείξουμε και σε όλους πως αυτά που γράφουμε δεν αφορούν μόνο τους άλλους, αλλά όλους μας.
Καλούμε τον κύριο Μπλέτσα να κάνει όλες τις διαδικασίες για να βρεθεί η ομάδα στο γήπεδο και ν΄ αντιμετωπίσει τον ΑΙΟΛΙΚΟ, ώστε να μην τιμωρηθεί.
Η ομάδα θα χρειασθεί περίπου 5.000 ευρώ για το ταξίδι στην Μυτιλήνη. Μπορεί να είναι πολλά για έναν, αλλά δεν είναι πολλά για τους πολλούς.
Υπάρχουν στην Εύβοια 50 άτομα που μπορούν να διαθέσουν από 100 ευρώ κι αν θέλετε υπάρχουν και 10 οι οποίοι μπορούν να διαθέσουν από 500 ευρώ.
Εμείς θα τους ενοχλήσουμε και αυτούς που θα ανταποκριθούν θα τους στηρίξουμε για όλο το 2019 με την προβολή της επιχείρησής τους ή με την στήριξη στο πρόσωπό τους αν είναι άνθρωποι της πολιτικής γενικότερα ή της αυτοδιοίκησης.
Από αυτή την ώρα και μέχρι την Πέμπτη θα δώσουμε την μάχη για να βρεθεί λύση.
Αυτοί που θέλουν να μην πάει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στον αγώνα, να τον χάσει στα χαρτιά, να του επιβληθεί αφαίρεση βαθμών, να πάρει και πρόστιμο, να μην ξαναμιλήσουν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να μην ξαναβρεθούν στις καρέκλες της Γενικής Συνέλευσης ή του Διοικητικού Συμβουλίου.
Το αστείο να τελειώσει εδώ.
Αγαπητέ κύριε Μπλέτσα, κύριε Κακαβά και κύριοι του ΔΣ, τώρα φτάσαμε στο παραπέντε.
Ας πάει η ομάδα στον αγώνα με τον ΑΙΟΛΙΚΟ με την βοήθεια όλων μας και μετά θα έχουμε τον χρόνο να τα πούμε όλα.
Αγαπητέ Βαλάντη, εμείς θα είμαστε οι τελευταίοι που θα βάλουμε το χέρι μας για να βουλιάξει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αν και δεν είμαστε Χαλκιδάρες.
Αγαπητέ Βαλάντη, δεν ήμασταν σ΄ αυτούς που υποσχέθηκαν να στηρίξουν αυτή την διοίκηση και το ξέρεις, αφού η διαφωνίες μας ήταν ξεκάθαρες για πρόσωπα, αλλά αυτά θα τα πούμε χύμα, όταν καταφέρουμε να βγάλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από το τέλμα.
Καλημέρα.