Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα.
- Δεν μας φτάνει το πρόβλημα με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ & τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, έχουμε και τον πανικό στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και στις εκλογές της ΕΠΣ Εύβοιας.  Δεν θα ιεραρχήσουμε αυτά τα θέματα, γιατί όλα έχουν ειδικό βάρος. Θα γράψουμε την άποψή μας σήμερα....
και με χαρά θα περιμένουμε και τις απόψεις άλλων.
- Τι έγινε πάλι; Γιατί όλοι κάνουν ότι μπορούν για να μας δικαιώσουν; Διευθυντής σε πολιτικό γραφείο βουλευτή της Εύβοιας και αυτοκόλλητος του δημάρχου κ. Ψαθά, "γαμάει" την διαιτησία!!!!!! Συγνώμη πρωί πρωί, αλλά καλά κάνει, αφού όταν γράφαμε εμείς κάποια πράγματα αυτοί έτρεχαν να του δώσουν δουλειές. Αργότερα περισσότερα.
- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει να υπάρχει ηρεμία και όχι πανικός. Αφήστε τα μαγειρέματα και τις βλακείες όλοι και δείτε τα πάντα ψύχραιμα. Αν επιλέξετε τη κοπάνα κι ας πάρει την ομάδα όποιος κι όποιος, θα έχετε μεγάλη ευθύνη. Το πισωγύρισμα δεν βοηθάει την ομάδα. Λύση υπάρχει και θα την δείτε.  Όποιος αγαπάει την ομάδα δεν την χρησιμοποιεί, για να έχει μία ψήφο στις εκλογές της ΕΠΣΕ, ούτε να εξασφαλίσει μεροκάματο στους δικούς του. Υπομονή κύριοι και ψυχραιμία στα διάφορα παπαγαλάκια.
- Στην ΕΡΕΤΡΙΑ δεν υπάρχει λόγος πανικού. Εκεί η ομάδα θα πάει και θα πάρει 5 ποδοσφαιριστές από τις υποδομές και θα τελειώσει το ταξίδι στην Γ΄ Εθνική.  Ας ευχαριστηθούν αυτό το ταξίδι, αφού δεν βοήθησε η πόλη για το κάτι παραπάνω και έγιναν και λάθη από την διοίκηση.