Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χωρίς εκπλήξεις στους σημερινούς αγώνες, αφού ο ΟΛΥΜΠΟΣ κέρδισε 1 - 0 το ΑΥΛΩΝΑΡΙ, το οποίο συνέχισε να κάνει δώρο γκολ στον αντίπαλο. Μεγάλη πάντως βαθμολογικής σημασίας η νίκη του ΟΛΥΜΠΟΥ.
Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ κέρδισε 3 - 0 την ΚΑΣΤΕΛΛΑ με τον ΜΟΥΤΟΥΣΊΔΗ τον φίλο μας να  πετυχαίνει 2 γκολ και να σημαδεύει και τα δοκάρια.
Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ έχασε ευκαιρίες στο Α΄ Ημίχρονο τις οποίες κάποιοι δεν τις είδαν και είδαν μόνο την φάση του πέναλτι!!! Όταν ξέρεις τι θέλεις το παίρνεις, αρκεί να έχεις το...
σύστημα και τα εργαλεία. Αυτά τα είχε η ΣΚΕΠΑΣΤΗ.  Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ δεν έχει δικαιολογίες. Άκουσα να λένε για απουσίες, για το γήπεδο κλπ. Ακόμη και το ότι η ΣΚΕΠΑΣΤΗ είχε κερδίσει και την ΕΡΕΤΡΙΑ μέσα στην ΕΡΕΤΡΙΑ!!!
Κύριε Ζέρβα καθαρές κουβέντες. Η ΕΡΕΤΡΙΑ είχε 42.000 ευρώ μπάτζετ, ενώ ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ έχει 152.000 ευρώ. Τι να συγκρίνουμε τώρα;
Κύριε Ζέρβα, λάθος παιχνίδι κάνει ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ και ήταν θέμα χρόνου να έρθει το αποτέλεσμα.
Εμείς αν ήμασταν στην θέση σας θα λέγαμε πως η ΑΡΤΑΚΗ έχασε γιατί μετέδιδαν τον αγώνα οι κύριοι Βέττας και Κικίδης!!!!!!
Καληνύχτα

ΥΓ. 1 Η ΕΡΕΤΡΙΑ είχε πάρει 11 βαθμούς διαφορά από τον ΛΗΛΑ στα πρώτα 11 παιχνίδια, ενώ εσείς στα 10 είσθε πολύ κοντά από τον δεύτερο και τον τρίτο!!!!

ΥΓ. 2  Η ΕΡΕΤΡΙΑ είχε αυτό που δεν έχει ο ΑΟΝΑ και κατάφερε να σηκώσει την κούπα.