Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Τι σας γράφαμε όλες αυτές τις μέρες; Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να πάει στον αγώνα με τον ΑΙΟΛΙΚΟ. Αυτό έπρεπε να γίνει, ακόμη κι αν η αποστολή θα πήγαινε δια θαλάσσης κολυμπώντας. Τελικά αυτοί που αγαπούν πραγματικά τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ φρόντισαν ώστε να πάει πετώντας και μπράβο τους. Γι΄ αυτούς που είχαν τα λεφτά αλλά δεν τα έβαλαν γιατί ήθελαν να απαξιώσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα και να παριστάνουν αργότερα τους κάποιους και τους Χαλκιδάρες.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες δεν είναι ανάγκη να κάνουμε σήμερα δημόσια αναφορά σε όσους βοήθησαν. Θα το κάνουμε όμως όταν έρθει η ώρα, γιατί αυτό τους αξίζει. Δεν είναι άνθρωποι οι οποίοι είχαν τα χρήματα. Είναι αυτοί οι οποίοι υποχρεώθηκαν....
σε φίλους και γνωστούς τους. Είναι αυτοί οι οποίοι έφαγαν πόρτα και από κάποιους μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι είχαν εκδηλώσει και ενδιαφέρον για την ομάδα, αλλά τελικά υπέκυψαν στις πιέσεις αυτών που ήθελαν το ΤΕΛΟΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Καλό ταξίδι να έχει η αποστολή και τα παιδιά να παίξουν όσο μπορούν, για τον εαυτό τους  και την ομάδα. Τα υπόλοιπα μετά την Κυριακή.

- Σήμερα έχει αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων και πιστέψτε μας θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Προσέξτε σε ποιο γήπεδο θα πάτε γιατί κάποιοι αγώνες έχουν αλλάξει έδρα, γιατί γίνονται παρεμβάσεις στα γήπεδά τους. Καλό πάντως θα ήταν κάποιοι που έχουν ευαίσθητη καρδιά να μείνουν στα σπίτια τους, γιατί θα έχουμε και θρίλερ!!!

- Για την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ όσα γράψαμε γράψαμε και τα περισσότερα μέλη του ΔΣ κατάλαβαν τα πάντα. Το αν συμφωνούν ή όχι μαζί μας, αφήστε να το ξέρουμε εμείς και αυτοί. 

- Τελικά ο Γραμματέας της Ένωσης κύριος Γιώργος Πίσχινας εκτός από ισορροπιστής, είναι και ερευνητής και είπε σε φίλους του πως στο τέλος Ιανουαρίου θα δώσει στην δημοσιότητα το πόρισμα για το αν η γυναίκα είναι τελικά αράχνη ή κατσαρίδα!!!

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων άρχισαν τα όργανα και φαίνεται πως κάποιοι άρχισαν τις επιθέσεις σε προσωπικό επίπεδο. Έχουμε μήνες μπροστά μας μέχρι τις εκλογές και καλό είναι όλες και όλοι οι υποψήφιοι να καταθέσουν τα προγράμματά τους  και να μην κάνουν προσωπικές επιθέσεις.

- Σκάνδαλο θα σκάσει σύντομα και θα έχει να κάνει με κάποια εκατομμύρια τα οποία δεν πήγανε εκεί που έπρεπε να πάνε. Δήμαρχε δεν ήξερες;