Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα σας.
- Άγχος πολύ άγχος έχουν κάποιοι για το αν θα πάει ή όχι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να αγωνισθεί με αντίπαλο τον ΑΙΟΛΙΚΟ. Γιατί τόσο άγχος κύριοι; Ψυχραιμία. Αν είναι να πάθετε κάτι από το άγχος, θα σας προτείνουμε να πάρετε το κότερό σας και να πάτε την ομάδα μέχρι το γήπεδο .του ΑΙΟΛΙΚΟΥ, οπότε θα έχετε να λέτε πως ήσασταν κι εσείς στο κότερο.  Ψυχραιμία γιατί....
θα πρέπει να αντέξετε και την συνέχεια. Να αντέξετε δηλαδή αυτά που θα έρθουν μετά τον αγώνα, γιατί τα ωραία τότε θα έρθουν.

- Οι διοικούντες την ΕΠΣ Εύβοιας ξέρουν καλά τα πάντα και για τους πάντες και δεν έχουν ανάγκη από τις δικές μας συμβουλές ή προτάσεις. Το κακό είναι πως τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ δεν υπολόγισαν σωστά κάποια πράγματα ή αν θέλετε δεν πίστευαν πως έδωσαν τόπο στην οργή και έκαναν κάτι στο οποίο δεν πίστευαν. 

- Σήμερα θα ορισθούν οι διαιτητές και θα δούμε αν τελικά η επιτροπή διαιτησίας θα φροντίσει ώστε να μην υπάρχει φόβος "να γαμ....σουν" την διαιτησία κάποιοι.

- Τελικά πότε ανακάλυψαν κάποιοι πως δεν ήθελε η κυρία Βάκα να είναι υποψήφια δήμαρχος;;; Η κυρία Βάκα πήγε στο ραντεβού με την ΝΔ έχοντας στα χέρια της την απόφαση της Δημοτικής Παράταξης Ζεμπίλη, η οποία την ήθελε υποψήφια δήμαρχο και η ίδια το είχε αποδεχθεί με την προϋπόθεση να συμφωνούσε και το κόμμα, αφού ήταν ήδη στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο. Κύριοι το πρόβλημα είναι πως την στήριξη της ΝΔ δεν την πήραν αυτοί που την  ήθελαν και το προσπαθούσαν.

- Ο Φάνης Σπανός και ο Κώστας Μπακογιάννης, φαίνεται πως δέχθηκαν την συγνώμη αυτών που τους χαρακτήριζαν μπαταχτσήδες πριν λίγες μέρες, αλλά από χθες, άλλαξαν την γραμμή τους!!! Φάνη έτσι μας αρέσεις. Να συγχωρείς !!!!