Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Εύβοιας

Έχουμε την εντύπωση πως κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν πως δεν έχουμε διανύσει ούτε το 1/3 του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας και θεωρούν δεδομένα κάποια πράγματα κάνοντας συγκρίσεις. Προσπαθούν να συγκρίνουν ας πούμε την πορεία της Ερέτριας στο πρωτάθλημα  2017 - 2018 και το 11 στα 11 που είχε κάνει με την πορεία της Αρτάκης και το 9 στα 9 που έχει μέχρι τώρα.
Δεν υπάρχουν αυτές οι συγκρίσεις κύριοι, για έναν απλό λόγο.  Ο ΛΗΛΑΣ ήταν ...
πίσω 11 βαθμούς στις πρώτες 11 αγωνιστικές, ενώ τώρα ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι μόνο 5 βαθμούς πίσω και έχει την ΑΡΤΑΚΗ στην έδρα του.  Όλα θα εξαρτηθούν από το τι θέλει και τι θα κάνει ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών και όχι από το τι θα κάνει η ΑΡΤΑΚΗ.
Στην πορεία, όλοι θα καταλάβουν πως το ποδόσφαιρο έχει περάσει σε άλλα επίπεδα και για να έχεις επιτυχία πρέπει ως ομάδα να έχεις όλο το πακέτο.
Στην περίπτωση της ΑΡΤΑΚΗΣ και του ΗΡΑΚΛΗ, έχουμε την ΑΡΤΑΚΗ να έχει ξεκινήσει από την  περίοδο 2017-2018 το χτίσιμο της ομάδας και τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών μόλις πριν κάποιους μήνες.
Στην ουρά της βαθμολογίας, ΚΑΣΤΕΛΛΑ και ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ είναι στην χειρότερη θέση, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και τίποτα δεν θα ξεκαθαρίσει τώρα. όλα θα κριθούν τον Ιανουάριο και από το ποιες ομάδες θα ενισχυθούν. Σε κίνδυνο είναι πολλές ομάδες.