Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Η άποψή μας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, θα πρέπει να καταλάβουμε πως η αλήθεια δεν κάνει κακό σε κανέναν. Προσφέρει σε όλους και ας πονάει λίγο ή πολύ.
Αναφερόμαστε στα όσα γράφει το φύλλο αγώνα του αγώνα ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ. Ο κύριος Τζαφέρος δεν είναι κάποιος άγνωστος. Επίσημα δεν είναι ποδοσφαιρικός παράγοντας, αφού έχει κώλυμα, αλλά ακόμη και οι πέτρες γνωρίζουν τις σχέσεις που έχει με τον κύριο Γιώργο Ψαθά και άλλα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Κατά καιρούς ο κ. Τζαφέρος έδινε συνεντεύξεις και έκανε δηλώσεις ....
στα ΜΜΕ για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και ήταν πάντα σε εκδηλώσεις της ΕΠΣΕ, των Διαιτητών και ομάδων.
Σε τοποθετήσεις του έκανε προτάσεις για το ποδόσφαιρο, για την βία και άλλα σχετικά.
Ο κ. Τζαφέρος λοιπόν έκανε ντου στον αγωνιστικό χώρο και έκανε ότι έκανε και είπε όσα είπε.
Από πλευράς ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και ιδιαίτερα από τον κύριο Ψαθά θα έπρεπε να υπάρξει κάποια δήλωση για το θέμα και προσωπικά τον κύριο Τζαφέρο. Μέχρι σήμερα πάντως κανείς δεν είπε κάτι.
Να δούμε αν τελικά η πειθαρχική θα απαγορεύσει στον κύριο Τζαφέρο να πλησιάζει τα γήπεδα και τους χώρους όπου θα υπάρχουν εκδηλώσεις της ΕΠΣΕ, των διαιτητών και για το ποδόσφαιρο γενικότερα.
Εμείς δεν καλύπτουμε κανέναν και φυσικά τον κύριο Τζαφέρο.
Να θυμίσουμε πως είναι και υπεύθυνος του γραφείου του βουλευτή κυρίου Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος τώρα πρέπει να πάρει θέση, αφού το θέμα θα φτάσει στην βουλή και θα ερωτηθεί ο βουλευτής να πει αν επικροτεί την βία και την συμπεριφορά του συνεργάτη του.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, το θέμα είναι σοβαρό και δεν είναι δυνατόν να το συγκαλύψει κανείς.
Στην Πειθαρχική της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δεν θα μασήσουν, όποιες παρεμβάσεις κι αν γίνουν.
Η άποψή μας είναι πως "οι κολλητοί"  θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερη τιμωρία, από τους υπόλοιπους, για να δίνουμε το αίσθημα της ίσης μεταχείρισης.