Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Να συγχαρούμε την Μικτή ομάδα ΝΕΩΝ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ για την νίκη της επί της αντίστοιχης της ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, αλλά και την ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ που ήρθε ισόπαλη από καθαρή ατυχία. Συγχαρητήρια στα παιδιά, τους προπονητές και την ΕΠΣΕ.

- Η κυρία Έλενα Βάκα δεν θα μπορούσε να περιμένει καλύτερο ξεκίνημα ....
στον προεκλογικό της αγώνα ως υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων. Ήταν όλοι εκεί και τις έδωσαν δύναμη, ώστε να ξεκινήσει τον αγώνα μέχρι την ώρα των εκλογών. 

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι στην αναμονή για το ταξίδι στην Μυτιλήνη και περιμένει αυτούς που τον αγαπούν, αυτούς που τον θέλουν, να συνδράμουν ώστε η ομάδα να αποφύγει ένα ακόμη στραπάτσο και να μην εκτεθεί πανελλαδικά. Ευθύνες φυσικά και υπάρχουν αλλά τώρα προέχει η λύση στο πρόβλημα του ταξιδιού και με λόγια η ομάδα δεν θα ταξιδέψει. Σήμερα λύνουμε το πρόβλημα και μετά θα έχουμε χρόνο για τις ευθύνες όλων μας.

- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ θα υποδεχθεί τον ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ στο Ενωσιακό σε μια στιγμή που πιστεύουμε πως ο ΑΠΟΛΛΩΝ θα κλείσει έναν κύκλο και θ΄ ανοίξει έναν νέο. Η ομάδα προσπάθησε, με λάθη ίσως, αλλά κυρίως έχοντας μαζί της την αδιαφορία όλων.

- Τίποτα δεν θα πάρουμε πίσω από αυτά που γράψαμε για την βία και την ψευτομαγκιά που κάποιοι χρησιμοποιούν στα γήπεδα. Δεν μας τρομάζουν ούτε οι απειλές, ούτε οι ύβρεις και φυσικά δεν μας τρομάζει ούτεη κάλυψη που παρέχουν σε ψευτονταήδες κάποιοι της διοίκησης της ΕΠΣΕ. Περιμένουμε τις αποφάσεις τους και θα γράψουμε πολλά. Κάποιοι παράγοντες τιμωρήθηκαν για πολλά χρόνια, ώστε να μην πατάνε στα γήπεδα, αλλά πηγαίνουν και μάλιστα κάθονται και δίπλα σε μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΕ. Φίλοι του κυρίου Ψαθά κι αυτοί.....