Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και ψύχραιμα. Δύο μέρες και η σημερινή απέμειναν και θ΄ αποφασίσει ο λαός για όλα. Οι υποψήφιοι ξέρουν πως μέχρι να ψηφίσει κι ο τελευταίος πολίτης ψηφοφόρος, θα πρέπει να έχουν ανοιχτά μάτια κι αυτιά. 

- Χθες είχαμε στα Ψαχνά την κεντρική ομιλία της ......
υποψηφίας δημάρχου κυρίας Γκόγκου. Αν γυρίσουμε λίγο πίσω το μυαλό μας θα δούμε πως το σκηνικό στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων έχει αλλάξει και ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς ενώ πήγαινε στα σίγουρα για μια ακόμη θητεία, αφού δεν υπήρχε αντίπαλος, βρέθηκε μπροστά του ο κύριος Κουλοχέρης και φυσικά η κυρία Γκόγκου η οποία δημιούργησε ένα πολύ αξιόλογο και δυνατό ψηφοδέλτιο και το οποίο δείχνει να κερδίζει τις εκλογές.

- Στο δήμο Χαλκιδέων η Έλενα Βάκα μπήκε στην ουσία των προβλημάτων, μίλησε με τους δημότες και με την γλώσσα της αλήθειας και η δική μας άποψη δεν έχει αλλάξει. Η Έλενα Βάκα θα είναι η επόμενη δήμαρχος και αυτό θα το πετύχει γιατί έπαιξε καθαρά, χωρίς δεκανίκια, χωρίς ψέματα και χωρίς να έχει πίσω της συμφέροντα.

- Σήμερα και αύριο θα παιχτούν πολλά για τους υποψηφίους και δεν είναι απίθανο να έχουμε ανατροπές σε επίπεδο σταυρών για τους υποψηφίους συμβούλους. Προσοχή λοιπόν σε όλες και όλους και  να γνωρίζουν πως η πραγματικότητα απέχει πάντα πολύ από το φιλικό χτύπημα στην πλάτη.