Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα κι αν μετράμε καλά απέμειναν 4 μέρες και η σημερινή, μέχρι να πάμε στις κάλπες. Θα έχουμε γλέντια το βράδυ της Κυριακής, αφού οι υποψήφιοι είναι πολλοί, αλλά μόνο δύο θα περάσουν στην Β΄ Κυριακή και σε κάποιους δήμους δεν θα έχουμε ούτε Β΄ Κυριακή.

- Η Έλενα Βάκα τα λέει σήμερα στις 20:30 στην ....
παραλία της Χαλκίδας προς την γέφυρα, καθαρά και χωρίς να τρέμει η φωνή της. Μιλάει προς τους δημότες, για τους δημότες και όχι προς τα συμφέροντα.......

- Ρωτάει ο άλλος να πει η Βάκα ποια συμφέροντα εννοεί. Συγνώμη κύριε, αλλά εσείς δεν τα ξέρετε; Γιατί δεν ρωτάτε τους φίλους σας, οι οποίοι στην αρχή συναποφάσισαν να μην διεκδικήσουν το ΔΑΡΙΝΓΚ και μετά ο ένας θέλει να το πάρει πίσω;;;;;

- Στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων κάποιοι έχουν ξεφύγει τελείως. Έχουν λέει σκεφτεί να δημιουργήσουν έναν ξενώνα μεταναστών στην Στενή, εκεί στο χώρο που ήταν για αθλητικό κέντρο!!!! Αν δεν μας κάνουν πλάκα, είναι επικίνδυνοι και να μην λένε πως δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το μυαλό τους λειτουργεί ως ΣΥΡΙΖΑ.

- Στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου έχουμε έναν γενικό χαμό. Εκεί κάποιοι δεν θέλουν εκλογές, αλλά αίθουσα δικαστηρίου!!! Όλα δείχνουν πως φοβούνται τον πρώην δήμαρχο κ. Θωμά και προσπαθούν να τον δικάσουν αυτοί και όχι η δικαιοσύνη. Αν συνεχίσουν έτσι, θα βοηθήσουν τον Θωμά ν πάρει τις εκλογές από την Α΄ Κυριακή.