Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Η ζωή δεν σταματά

Τίποτα δεν σταματά μόνο και μόνο επειδή έχουμε εκλογές.
Γράψαμε πως Σύλλογοι οι οποίοι δεν έχουν πλέον δραστηριότητες και φυσικά επειδή απλά δεν είχαν καμιά οικονομική ενίσχυση από την δημοτική αρχή, θα είναι έτοιμοι πλέον να επανέλθουν στην ενεργό δράση, από τον Φθινόπωρο, αλλάζοντας τα πάντα στα χωριά τους.
Οι νέες και οι νέοι θα έχουν πλέον κάτι το οποίο αγαπάνε και φυσικά θα ....
αναπτυχθούν και οι αθλητικές υποδομές.
Έχουμε στα χέρια μας μια οικονομοτεχνική μελέτη εδώ και μέρες και για την οποία φρόντισε ο Αντώνης Βουρδάνος, αλλά δεν θέλησε να συζητηθεί και να ενταχθεί στο προεκλογικό πρόγραμμα, αφού ο ίδιος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της κυρίας Γκόγκου.
Δεν θέλησε δηλαδή να φανεί πως αυτό είναι μια προεκλογική υπόσχεση και τίποτα παραπάνω.
Εμείς είχαμε ενημέρωση και δεν σας κρύβουμε πως συζητήσαμε το θέμα με ανθρώπους του αθλητισμού και με ανθρώπους της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ οι οποίοι και είπαν "μακάρι να προχωρήσει αυτό".
Άνθρωποι του αθλητισμού στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων περιμένουν πως και πως να τελειώσουν οι εκλογές την Κυριακή και ν΄ αρχίσουν οι συζητήσεις, ώστε να γίνει επίσημη επανεκκίνηση των συλλόγων από το πρωτοδικείο και να αναλάβουν δράση.
Την Τετάρτη θα έχουμε το πρώτο ραντεβού στην Στενή, ενώ το επόμενο θα είναι την Παρασκευή στα Ψαχνά, παρουσία ανθρώπων του αθλητισμού και του πολιτισμού και ευχόμαστε όλα να πάρουν τον δρόμο τους.