Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων

Τα σχόλια πολλά, αλλά η αλήθεια είναι μία και την Κυριακή θα την δούμε να βγαίνει από τις κάλπες.
Μπορεί ο καθένας να έχει την άποψη του, αλλά η άποψη των πολλών θα μετρήσει.

Ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς θέλει να κερδίσει από την Α΄ Κυριακή και πιστεύει πως μπορεί να τα καταφέρει.  Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει τις 7.000 ψήφους. Να θυμίσουμε πως στις προηγούμενες εκλογές δεν είχε φτάσει στις 5.000 ψήφους. Ο δήμαρχος θέλει την εκλογή από την Α΄ Κυριακή, επειδή ξέρει πως στην Β΄ Κυριακή θα πάρει λιγότερα ψηφαλάκια, απ΄ όσα θα...
πάρει την Α΄ Κυριακή.

Η υποψήφια δήμαρχος κυρία Γκόγκου, ξέρει πως έχει ένα πάρα πολύ καλό ψηφοδέλτιο και έχει εμπιστοσύνη στην κρίση των Δημοτών. Δίνει την δική της μάχη και δεν πετάει στα σύννεφα.Ξέρει πως είναι δύσκολο να κερδίσει από την Α΄ Κυριακή και δεν υποτιμά κανέναν αντίπαλο. 

Ο υποψήφιος δήμαρχος κύριος Κουλοχέρης, ξεκίνησε χωρίς φανφάρες και έφτασε να καταθέτει ψηφοδέλτιο, ενώ οι πολλοί δεν πίστευαν πως θα τα κατάφερνε. Ο ίδιος και οι έμπειροι συνεργάτες του, πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν την έκπληξη και να μπούνε στην Β΄ Κυριακή, αφήνοντας τον δήμαρχο έξω. Να θυμίσουμε πως αυτή η δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον κύριο Μπουροδήμο, στις προηγούμενες εκλογές είχε συγκεντρώσει πάνω από 6.000 ψήφους.