Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Επιθυμία & στόχος του ΣΥΡΙΖΑ

Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων ο ΣΥΡΙΖΑ θα θελήσει να παίξει το επικοινωνιακό του παιχνίδι, με το αποτέλεσμα στις Δημοτικές Εκλογές και όχι στις Ευρωεκλογές, αφού εκεί ξέρει πως δεν έχει καμία τύχη και περιμένει να βρεθεί με περίπου 2.000- 2.500 ψήφους.
Στις δημοτικές εκλογές πιστεύει πως με τον κύριο Ψαθά τον οποίο στήριξε το 2014, αλλά στηρίζει και τώρα, με τον ίδιο να λέει πως δεν θέλει την στήριξη, πιστεύει πως αν  "εξαφανίσει" τον κύριο Κουλοχέρη και κόψει την ανοδική πορεία του ΚΙΝ. ΑΛ μπορεί να πει ....
πως διατήρησε τις δυνάμεις του!!!
Φίλες και φίλοι ο κόσμος αποφασίζει και ψηφίζει και όχι τα παπαγαλάκια του κάθε ΣΥΡΙΖΑ.
Οι του ΚΙ.ΝΑΛ ξέρουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που πάει να τους εξαφανίσει και να πάρει ηγεμονική θέση παριστάνοντας τον Κεντροαριστερό και τον Σοσιαλοδημοκράτη ο Αλέξης.
Ο δήμαρχος κύριος Γιώργος Ψαθάς προσπαθεί να πείσει πως έχει και νεοδημοκράτες μαζί του και πως ο ίδιος είναι ΠΑΣΟΚ, αλλά ας μη γελιόμαστε. Κανείς πραγματικός Νεοδημοκράτης και κανείς πραγματικός ΠΑΣΟΚος δεν θα έδινε την ψήφο του στον ΣΥΡΙΖΑ.
Το ΚΙΝ.ΑΛ θέλει ν΄ ανεβάσει παντού τα ποσοστά του και δεν θα χαρίσει την ψήφο του σε όποιον έχει την παραμικρή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.