Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες η προεκλογική περίοδος έκλεισε στις 12 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και τώρα οι υποψήφιοι έχουν υποχρέωση ν΄ αφήσουν τους πολίτες ήσυχους ώστε ν΄ αποφασίσουν με ηρεμία. Τέλος χρόνου λοιπόν και στις αλήθειες και στα ψέματα Τα ψέματα πάντως ήταν περισσότερα από τις αλήθειες και αυτό το γνωρίζουν όλοι.

- Σ΄ αυτή την προεκλογική περίοδο, δυστυχώς μπλέξαμε πολλά πράγματα μαζί...
και μακάρι να πάει ο λαός στις κάλπες και να ψηφίσει, αλλά τα μηνύματα μιλούν για μεγάλη αποχή. Το μεγάλο στραπάτσο θα το έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο στην κάλπη των Ευρωεκλογών, αλλά θα το πάθουν και οι υποστηριζόμενοι από τον ΣΥΡΙΖΑ Περιφερειάρχες και δήμαρχοι. Μπορεί κάποιοι να είναι αξιόλογα πρόσωπα, αλλά η αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ θα τους πνίξει πολιτικά.

- Στις Δημοτικές Εκλογές οι δημότες επειδή ξέρουν πως η ΝΔ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, θα στηρίξουν υποψηφίους δημάρχους οι οποίοι έχουν την στήριξη της ΝΔ, ώστε ο δήμος τους να βοηθηθεί. Αυτό δεν είναι κακό και ίσως έχει μια λογική, όπως λογικό θα ήταν και ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος, να μην προσπαθεί να πείσει τους δημότες, λέγοντας πως δεν είναι με χρώματα και κόμματα. Αυτό δείχνει φόβο και με φόβο δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα.

- Μπορεί να αμφισβητεί ο καθένας τα πάντα, αλλά στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων θ΄ αλλάξουν πολλά στον χώρο του Τουρισμού, του Αθλητισμού και του Πολιτισμού.
Γράψαμε πως θα επαναδραστηριοποιηθούν αθλητικά σωματεία της περιοχής με την στήριξη επιχειρήσεων και της νέας δημοτικής αρχής και κάποιοι ενοχλήθηκαν. Γιατί άραγε; Δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ετοίμασαν ένα σχέδιο για κάθε γωνιά του Δήμου και απλά δεν θέλησαν να το παρουσιάσουν στο πρόγραμμα του συνδυασμού για να μην στηρίξουν την εκλογή τους σ΄ αυτό. Θα γράψουμε αργότερα περισσότερα.

- Δήμαρχος ο οποίος έχει μόνιμη κατοικία σε άλλον Δήμο, έχει πραγματικά θράσος να κατηγορεί άλλους, επειδή δεν έχουν μόνιμη διαμονή στον δήμο που είναι υποψήφιοι!!!

- Η  Έλενα Βάκα δεν έχει καμία υποχρέωση προς ανθρώπους της διαπλοκής και το έχει αποδείξει. Φάνηκε αυτό σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Δεν ξόδεψε χρήματα προς τα ΜΜΕ, δεν υπέκυψε σε πιέσεις, ώστε να δεσμευτεί για κάποια πράγματα και να τις καλύψουν άλλοι τα έξοδα και φυσικά αυτό φάνηκε και οι δημότες την έχουν στην καρδιά τους.