Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας και όλες και όλοι μαζί να πάμε την Κυριακή στις κάλπες και να ψηφίσουμε για την Ευρώπη, την Περιφέρεια και κυρίως για τον Δήμο μας. Γράφουμε κυρίως, γιατί από το σπίτι και την γειτονιά μας αρχίζουμε.

- Αμφιβάλλει κανείς για την υποψήφια δήμαρχο κυρία Βάκα. μπορεί κάποιος να πει πως δεν περνάει και μάλιστα με αέρα στην Β΄ Κυριακή; Η Έλενα Βάκα και οι συνεργάτες της ...
επέλεξαν να μην χάνουν το χρόνο τους με το να λένε διάφορα στα ραδιοφωνικά μαρκούτσια, αλλά να μιλάνε με τους δημότες οι οποίοι και με την ψήφο τους θα τους δώσουν την νίκη.

- Σήμερα το βράδυ στα Ψαχνά θα έχει την κεντρική της ομιλία η Τζοβάννα Γκόγκου και σίγουρα θα δώσει απαντήσεις σε όλα, αλλά το κυριότερο θα στείλει το μήνυμα της νίκης σε όλους τους δημότες, γιατί αυτοί θα είναι οι νικητές.

- Κάτι ξεχνούν κάποιοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και πιστεύουν πως θα πάνε καλά και θα εκλεγούν. Πήραν λίγο περισσότερους από 1.000 σταυρούς όταν ήταν σε ψηφοδέλτιο το οποίο συγκέντρωσε 20.000 ψήφους και ήταν και του πολιτικού τους χώρου. Γιατί πιστεύουν πως θα τους πάρουν και τώρα που θα βρεθούν σε άλλο πολιτικό χώρο και ο οποίος θα πάρει λίγο πάνω, λίγο κάτω από 10.000 ψήφους;;;;;;

- Εκεί στα Ψαχνά τα γνωστά παπαγαλάκια που πληρώνουν για να παριστάνουν τις γλάστρες δίπλα σε πολιτικά πρόσωπα και παράγοντες, πανηγυρίζουν για τον αριθμό εισακτέων στις σχολές των Ψαχνών, αλλά δεν μπορούν  να καταλάβουν την πραγματικότητα. Ας πάνε να ρωτήσουν αυτούς που νοικιάζουν γκαρσονιέρες και διαμερίσματα, αλλά και τους επαγγελματίες της περιοχής. Από το Φθινόπωρο και για τα επόμενα χρόνια, θα τα δούνε ΟΛΑ.