Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Υπάρχει θέμα κύριοι

Αυτά που συμβαίνουν εδώ και περίπου 2 μήνες στο Δήμο Χαλκιδέων δεν έχουν ξανασυμβεί στο παρελθόν σε τέτοιο βαθμό. Προσπαθεί η δημοτική αρχή Παγώνη να κάνει κάθε είδους ρουσφέτι για να εξασφαλίσει την ψήφο κάποιων δημοτών τους οποίους πιθανόν θεωρεί ανόητους.
Χωρίς καμία απολύτως μελέτη, υλοποίησε οργανωμένα ένα σχέδιο που ετοίμαζε προφανώς από την μέρα που ανέλαβε τον Δήμο ή έστω τα δύο ....
τελευταία χρόνια.
Κάποιος είχε συγκεντρώσει αιτήματα δημοτών και τα κάλυψε τους δύο τελευταίους μήνες, ρίχνοντας λίγη πίσσα σε κάποιους δρόμους καθαρίζοντας κάποιες πλατείες, κόβοντας κάποια χόρτα και πολλά άλλα.
Δυστυχώς γι΄ αυτούς η εικόνα του Δήμου δεν αλλάζει και θα δείτε σε επόμενη ανάρτηση θα δείτε τα χάλια σε μια παραλία στο Μπούρτζι, όπου έριξαν λίγη πίσσα, έκοψαν λίγα χόρτα, αλλά η εγκατάλειψη κάνει μπαμ από μακριά.
Αναφερόμαστε στο Μπούρτζι γιατί διαβάζαμε και βλέπαμε καθημερινά τους τοπικούς άρχοντες να ανεβάζουν φωτογραφίες στο fb με τις οποίες προφανώς έδειχναν το ενδιαφέρον της Δημοτικής αρχής για τον τόπο. Φαίνεται όμως πως στο fb δεν χωρούσε η πραγματική εικόνα του χωριού!!!!!
Η δημοτική αρχή είναι αλήθεια πως πέρασε και δεν ακούμπησε τα προβλήματα της κάθε περιοχής και αυτή είναι η αλήθεια.