Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι καλή σας μέρα και φορτώστε από σήμερα, για να ξεφορτώσετε την Κυριακή στις κάλπες. Ψηφίζουμε σε 4 κάλπες και πρέπει να προσέξουμε πολύ.

- Χρόνια Πολλά στην γυναίκα μου και μητέρα των παιδιών μας. Ελένη χρόνια σου πολλά και να έχεις την υγεία σου. Σ΄ αγαπάμε πολύ. Χρόνια πολλά και σε όλες και όλους που σήμερα γιορτάζουν.

- Ποιος "πήγε" τον κύριο Παγώνη στον ΣΚΑΪ; Δεν θα γράψουμε τώρα το όνομά του, αλλά θα το γράψουμε όταν θα έρθει η ώρα της άλλης κάλπης, αυτής των ....
Εθνικών Εκλογών.

- Πανικός στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων με κάποιους που είναι ήδη στην Δημοτική Αρχή και διαπιστώνουν πως κάποιοι από αυτούς δεν θα είναι στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Η μουρμούρα έχει ήδη αρχίσει και θα κορυφωθεί το βράδυ της Κυριακής.

- Τι άλλο θα δώσει ο Αλέξης Τσίπρας στον λαό τους επόμενους μήνες μέχρι τις εκλογές;;; Λένε πως θα βάλει στην υπηρεσία του λαού, όσους υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους δεν εκλεγούν!!! Συγνώμη αλλά αυτό πρέπει να μας το διευκρινίσει ο Αλέξης. Στο πρόγραμμα θα είναι και ο κ. Αναγνωστάκης κι ο κ. Ψαθάς;;;;;;

- Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μας πέφτει λόγος για τα σχέδια αυτής της διοίκησης, αλλά θα γράψουμε τα πάντα, πριν αναλάβει η όποια άλλη διοίκηση. Για τον κύριο Δαριβέρη γράψαμε την άποψή μας και λίγο αργότερα θα γράψουμε πως κάποιοι δεν θα πρέπει να βάζουν στο στόμα μας λόγια που δεν είπαμε.

- Η Χαλκίδα ψήφισε και απλά το βράδυ της Κυριακής θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα. Στο Ληλάντιο ξέρουμε από τώρα την κυρία που κερδίζει, όπως ξέρουμε και τον δεύτερο και τον τρίτο.  Οι λακκούβες πάντως στο Ληλάντιο είναι περισσότερες από τους ψηφοφόρους!!