Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Πάτε στηνπαραλία

Όποιος θέλει να παίξει, ας πάρει τα κουβαδάκια του κι ας πάει στην παραλία. Ο καιρός είναι ακόμη καλός και άνετα θα βρει εκεί μικρά και μεγάλα παιδιά, για να τα βάλει να μεταφέρουν άμμο και να χτίζει ο ίδιος παλάτια.
Εμείς αυτά τα παιχνιδάκια δεν τα ξέρουμε και ούτε θέλουμε να τα μάθουμε.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει πάνω από 20 ποδοσφαιριστές και την εγγύηση που ακούει στο όνομα Παναγιώτης Τοκπασίδης και ο οποίος αναλαμβάνει από την Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη να συγκεντρώσει όλα τα δελτία των....
ποδοσφαιριστών, τον Γιώργο Λάμπρου τον προπονητή της ομάδας ο οποίος και θα είναι ο τελευταίος που θα φύγει από την ομάδα και τον κύριο Αντωνόπουλο Δημήτρη τον βοηθό του κυρίου Λάμπρου ο οποίος ήρθε κι έδεσε με την ομάδα.
Η Γενική Συνέλευση δεν θα βρει καμιά λύση. Η λύση πρέπει να πάει έτοιμη στην Γενική Συνέλευση.
Όποιος λοιπόν είναι έτοιμος να δώσει λύση, ας συναντηθεί με τον κύριο Τοκπασίδη από την Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη και πάντως πριν την Γενική Συνέλευση και ας αναλάβει την ομάδα.
Στην Γενική Συνέλευση ας ακουσθεί το ότι οι ποδοσφαιριστές είναι τακτοποιημένοι και τα δελτία στα χέρια του κ. Τοκπασίδη κι ας δοθεί εντολή για να πάει η ομάδα παρακάτω.
Για να δούμε αν αυτοί που αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και έχουν λύσεις, αν θα προχωρήσουν ή πάλι θα ζητήσουν άλλα πράγματα και χρόνο.