Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Χθες είχαμε και την ορκωμοσία του Φάνη Σπανού και των Περιφερειακών Συμβούλων και ίσως είναι η ώρα, κατά την οποία όλοι αυτοί οι οποίοι τον κατηγορούσαν και τον χαρακτήριζαν ως παιδί, ως ανήμπορο και πολλά άλλα, να....
ζητήσουν μια συγνώμη γιατί δεν φτάνει η κωλοτούμπα που έκαναν στην συνέχεια. Ξέρουμε πως δεν θα το κάνουν γιατί έχουν τους λόγους τους, αλλά το γράφουμε για να μην μας πούνε και μαλάκες. Στον κύριο Σπανό και στους Περιφερειακούς Συμβούλους, ευχόμαστε καλή θητεία προς όφελος των πολιτών.

-Ας μην πάμε πάλι στα θέματα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γιατί κουράσαμε αρκετά. Πιστεύουμε πως κανείς δεν θέλει να βάλει την ομάδα σε περιπέτεια και πως θα πρυτανεύσει η λογική. Το "ΕΓΏ" πρέπει να πάει στην άκρη και να προχωρήσει η ομάδα προς τον στόχο της. Οι λεπτομέρειες και το πως δεν αφορούν τους πολλούς, αλλά αυτούς που θέλουν και μπορούν. Ο πρόεδρος κύριος Αντώνης Βουρδάνος, κατά την άποψή μας, θα πρέπει ν' ανακαλέσει την παραίτησή του και από την Δευτέρα να ξεκινήσει με ένα ΔΣ το οποίο θα του επιτρέψει να διοικεί το Σωματείο, έχοντας πάντα ως τα ισχυρότερα στηρίγματα, τους προπονητές της ομάδας, οι οποίοι και την αγαπούν και μπορούν να την οδηγήσουν εκεί που της αξίζει.

- Είχαμε χθες αγώνες προετοιμασίας με τα εξής αποτελέσματα:  ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ   2-2,  ΠΑΡΑΛΙΑ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 4 - 3, ΔΡΟΣΙΑ - ΑΥΛΊΔΑ 5- 0,
ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 2 - 1.

- Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΏΝ ΣΩΜΑΤΕΊΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ υπηρετεί τα σωματεία--μέλη της και όχι κάποιους οι οποίοι θέλουν να κάνουν τα κόλπα τους. Αυτό ξέρουμε εμείς και δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Αν έχει αλλάξει κάτι και δεν το ξέρουμε, θα ζητήσουμε συγνώμη.