Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Υπομονή και τον φάγαμε τον Αύγουστο. Όπως όλα δείχνουν ο Μητσοτάκης δεν είναι Τσίπρας και κάνει...
περισσότερα από αυτά που υποσχέθηκε. Πάντως οι Συριζαίοι σε επίπεδο οπαδών, προσπαθούν με ψέματα να τον τσαλακωσουν, αλλά πέφτουν σε τοίχο.

- Γιώργο τον ήθελες τον Γιάννη και τον κράτησες. Πάντως αυτός δεν μπορεί να καμαρώνει αφού το "Ή όλοι ή κανένας" που σου είχε πει δεν το τήρησε. Εμείς πάντως του ευχόμαστε τα καλύτερα και να είναι πάντα υγιής.

- Τώρα ήρθε η ώρα να αποδείξουμε πως για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ η σελίδα γύρισε για τα καλά και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θα είναι πανέτοιμη και ανταγωνιστικη.

- Διαπιστωσαμε πως κάποιοι ήρθαν κοντά στην ομάδα για να έχουν εικόνα και να την μεταφέρουν εκεί που ήθελαν. Αυτό που δεν ήξεραν ήταν πως μάθαιναν ελάχιστα και πάντως όχι τα πραγματικά γεγονότα. Πολύ σύντομα θα τα μάθουν όλα και θα εκπλαγούν. Όσο για το ρόστερ της ομάδας, θα είναι το καλύτερο και αυτό θα το διαπιστώσουν σύντομα όλοι.

- Εμείς δεν πρόκειται να παίξουμε σε καμία περίπτωση σε παιχνίδια άλλων. Αυτό πιστεύουμε πως το ξέρουν όλοι και κάποια στιγμή θα το μάθουν κι αυτοί οι οποίοι τα ξεκίνησαν. Όποιος τα γουστάρει αναλαμβάνει την ευθύνη και θα τα παίξει μόνος του.