Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Τα φροντιστήρια

Φίλες και φίλοι αναγνώστες εμείς είμαστε φτωχοί και δεν μπορούμε να πληρώνουμε για να μας κάνουν "ποδοσφαιρικό" φροντιστήριο, άνθρωποι οι οποίοι διέλυσαν ομάδες,άνθρωποι οι οποίοι πήραν ομάδες από ψηλά και προσπαθούν με χίλια ζόρια να τις κρατήσουν στο τοπικό και στην Γ΄ Κατηγορία. Με λίγα λόγια και να τα είχαμε τα λεφτά,δεν θα τα δίναμε σε αυτούς τους τύπους ούτε για πλάκα.
Εκείνο που καταντάει γελοίο, είναι το ότι αυτοί οι κύριοι, προσπαθούν να...
δώσουν τα φώτα τους σε άλλους, ρίχνοντας λάσπη προς εμάς.
Δεν μας ενοχλεί η δική τους στάση, αλλά αυτών οι οποίοι ενώ τους ξέρουν,ανοίγουν διάλογο μαζί τους για να περνούν την ώρα τους.
Για να τελειώνουμε μαζί τους, θα γράψουμε πως "τους έχουμε για πλάκα" και πως δεν θα πάρουμε την άδειά τους για να προχωρήσουμε σε κάποια πράγματα.
Εμείς στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ήμασταν ξεκάθαροι και έτσι θα συνεχίσουμε, χωρίς να ξεφύγουμε από αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε. Εμείς μιλήσαμε στην πρώτη Γενική Συνέλευση και καταθέσαμε την πρότασή μας, την οποία και θα συνεχίσουμε να την στηρίζουμε.
Στην πορεία,από τότε μέχρι σήμερα, προφανώς και έγιναν λάθη με κυριότερο το ότι τα μέλη του ΔΣ για κάποιους λόγους, δεν κατάφεραν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και δεν μπόρεσαν ν΄ ακολουθήσουν, το όλοι μαζί αποφασίζουμε.
Δίπλα στον πρόεδρο βρέθηκαν άνθρωποι, οι οποίοι δήλωναν πως θέλουν να βοηθήσουν, αλλά από το παρασκήνιο και χωρίς να βοηθούν ουσιαστικά.
Έτσι δουλειά δεν γίνεται και το ξέρουν όλοι.
Ο πρόεδρος επέλεξε να παραιτηθεί και να οδηγήσει την ομάδα σε Γενική Συνέλευση βάζοντάς την σε κίνδυνο.
Εμείς επιμένουμε στα όσα μέχρι σήμερα έχουμε γράψει και τον καλούμε, να πάρει πίσω την παραίτηση και τον ορισμό Γενικής Συνέλευσης. 
Ας τα προγραμματίσει όλα για λίγες μέρες αργότερα.
Ας τα προγραμματίσει για την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου ή όποια άλλη μέρα θέλει μετά.
Επειδή χάρηκαν αρκετοί με τις εξελίξεις στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ελπίζουμε ο πρόεδρος και όλοι όσοι πραγματικά αγαπούν την ομάδα, να τους κόψουν αυτή την χαρά.
Όταν πάντως κάτι δεν πάει καλά, δεν φταίνε μόνο οι άλλοι,αλλά κάτι δεν κάναμε καλά κι εμείς.
Αυτό να μην το ξεχνάει κανείς.
Όσο για "τους καθηγητές" που θέλουν να διδάξουν διοίκηση & οργάνωση, ας κοιτάξουν την δική τους καμπούρα.