Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Επιστολή παραίτησης Αντώνη Βουρδανου

Αξιότιμοι κύριοι 
Πριν δυο μήνες δέχτηκα πρόταση να αναλάβω την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ από την θέση του προέδρου . Οι προϋποθέσεις ήταν να υπάρξει ένα συμβούλιο το οποίο θα κατέβαλε ένα ποσό για να ξεκινήσει η ομάδα αξιας 20.000,00 ευρώ και στην συνέχεια κάποιες επιχειρήσεις θα στήριζαν...
την όλη προσπαθεία . 
Η πρόταση, όπως είχα αναφέρει και στην γενική συνέλευση, είχε να κάνει με την διαχείρηση του σωματείου προκειμένου να αποκτήσει εκ νέου την αξιοπιστία του προς τους φιλάθλους καθώς δεν είχα την δυνατότητα να υποστηρίξω μόνος μου οικονομικά τις υποχρεώσεις . 
Ξεκινώντας δουλέψαμε και παρουσιάσαμε στην έναρξη της προετοιμασίας ένα ρόστερ πολύ ισχυρό με 30 παίχτες . 
Στην συνέχεια όμως δεν δόθηκαν τα χρήματα από τα περισσότερα μέλη του ΔΣ τα οποία και αποχώρησαν από το συμβούλιο . Οι επιχειρήσεις με τις οποίες έγινε προσέγγιση στο μεγαλύτερο μέρος τους δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια . Σε συγκέντρωση φίλων της ομάδας για να γράψουμε μέλη επίσης υπήρξε πολύ μικρή ανταπόκριση και τα περισσότερα μέλη που γράφτηκαν ήταν εκτός Χαλκίδας . 
Είναι άξιο αναφοράς πως μόνο τρία μέλη του ΔΣ από την Χαλκίδα βοήθησαν οικονομικά την ομάδα και μόλις δυο φίλαθλοι εκτός ΔΣ

Σήμερα το ΔΣ είναι πλέον 4 άτομα όποτε δεν νομιμοποιείται να λάβει καμία απόφαση . 

Ως εκ τούτου υποβάλλω την παραίτηση μου και καλώ τα μέλη σε έκτακτη γενική συνέλευση την Παρασκευή 30/8 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου επι της οδού Αβαντων 50. 
Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί η συνέλευση μια ώρα μετά στης 19:00 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κύριο Αρτιτσογλου καθώς είναι ο μοναδικός άνθρωπος που με διαφορά στήριξε την ομάδα αποδεικνύοντας πως αγαπάει όσο κανένας τον Α Ο ΧΑΛΚΙΣ. 

Με εκτίμηση 
Βουρδανος Αντώνης