Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό Σάββατο και μην ξεχνάτε πως είναι το τελευταίο του Αυγούστου και του Καλοκαιριού.  Σήμερα έχει και ποδοσφαιρικούς αγώνες και καλάθα είναι...
να πάτε και σε κανένα γήπεδο.

- Υπάρχουν αυτοί οι οποίοι λένε και θέλουν να διαλυθεί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γιατί πιστεύουν πως αυτή η ομάδα δεν πρόκειται να σηκώσει κεφάλι,γιατί κουβαλάει κατάρα!!! Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι με την συμπεριφορά τους,όχι μόνο δεν βοηθάνε, αλλά κάνουν ότι μπορούν για να διαλυθεί η ομάδα. Όσοι θέλουν να μην διαλυθεί ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, ας αφήσουν τις κραυγές κι ας βρούνε τρόπους να βοηθήσουν. Αυτοί που για δικούς τους λόγους θέλουν την διάλυση ας αφήσουν ήσυχο τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

- Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ είναι η Ένωση με μέλη τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Εύβοιας και δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως στο ΔΣ υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δηλώνουν πως δεν γουστάρουν την μία ή την άλλη ομάδα!!!!

- Πρόεδρε, εσύ δεν γίνεσαι καλά με τίποτα!!! Αυτή είναι η αλήθεια και δεν έχεις καμιά δικαιολογία. Την μία μέρα, διαπιστώνεις πως κάποιος σε πούλησε και την άλλη μέρα, είσαι μαζί του. Μας κάνεις πλάκα; Θέλεις ν΄ αρχίσουμε να πιστεύουμε πως μάλλον παίρνουμε ληγμένα;;;;

- Στις 9 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο ΠΕΛΑΓΟΣ θα έχουμε τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και σίγουρα οι της ΕΠΣΕ θα έχουν ετοιμάσει και κάτι άλλο.

- Τα συλλυπητήρια μας στον Δημήτρη Στρατή ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλειου ΣΤΟΧΟΣ στο Βασιλικό και στην οικογένειά του αφού χθες έφυγε από την ζωή η μητέρα του Αναστασία Στρατή. Η άτυχη γυναίκα κολυμπούσε στο Λευκαντι και έχασε τις αισθήσεις της. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.