Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Σπύρος Πνευματικός Βουλευτής Εύβοιας ΝΔ

Στα Ψαχνά βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Πνευματικός, όπου συνόδεψε τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές του δήμου Διρφύων.....
Μεσσαπίων.
Ο κ. Πνευματικός συμμετείχε στην ευρεία σύσκεψη τοπικών και υπηρεσιακών παραγόντων που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο των Ψαχνών, παρουσία του κ. Υπουργού, όπου συζητήθηκαν προτάσεις και λύσεις για την ανάκαμψη της περιοχής μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, την αναδάσωση και την αναγκαία αντιπλημμυρική προστασία ενόψει του φθινοπώρου. 
Λαμβάνοντας το λόγο κατά τη σύσκεψη, ο κ. Πνευματικός ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό και τον Πρωθυπουργό για την άμεση κινητοποίηση αλλά και το ενδιαφέρον που έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή και αναφέρθηκε στις προτάσεις του για την αποκατάσταση της τεράστιας οικολογικής και περιβαλλοντικής καταστροφής που έχει συντελεστεί, την αποζημίωση νοικοκυριών και επιχειρήσεων της περιοχής και τις αναγκαίες ενέργειες πρόληψης και έγκαιρης αντίδρασης στις πυρκαγιές για να μην επαναληφθεί μια τέτοια καταστροφή.