Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Καλή εβδομάδα και πλέον είναι η τελευταία του....
Αυγούστου.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ το πάλεψε με τον ΕΘΝΙΚΌ, αλλά τελικά αποκλείστηκε αφού στα πέναλτι κατάφερε να χάσει τα 3 τελευταία κι ενώ ο ΕΘΝΙΚΟΣ είχε χάσει τα 2 πρώτα!!!!!

- Επίδειξη δύναμης από τον ΗΡΑΚΛΉ ΨΑΧΝΏΝ ο οποίος κέρδισε τον ΕΥΒΟΪΚΌ με 6 - 0, αφού ο Σταματακος είχε κέφια. Στο γήπεδο των Ψαχνών ξανσβρεθηκε ο προπονητής κύριος Μωυσιαδης, αλλά αυτή την φορά ως αντίπαλος του ΗΡΑΚΛΗ.

- Πέντε και σήμερα για να έχουμε την κυρία Βάκα στην θέση του κυρίου Παγώνη και θα περιμένουμε να δούμε αν τελικά οι δημότες θα δούνε μια άσπρη μέρα στα θέματα της καθημερινότητας.

- Για το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα έχουμε γράψει όλα. Φαίνεται πως η χαρά κάποιων είναι να δούνε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο πουθενά. Αυτή η ομάδα έχει δημιουργήσει δύο "παρέες" φανατικών. Η μία είναι αυτή που θέλει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να χαθεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη και η άλλη αυτή που αγαπάει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά με τρόπο ο οποίος δεν βοηθάει.

- Από την επόμενη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου που θα μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς, θα έχουμε αναρτήσεις με αρκετό ενδιαφέρον και θα λυθούν και πολλές απορίες σας.
Μεχρι τότε να είσθε όλοι καλά.