Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε έτοιμοι να πούμε γεια στον Αύγουστο και το Καλοκαίρι,τουλάχιστον ημερολογιακά. Φορέστε την ψυχραιμία σας, γιατί ο Σεπτέμβριος έχει απαιτήσεις, αφού αρχίζουν και τα σχολεία και πρέπει να βάλουμε το χέρι στην τσέπη. 

- Μία και σήμερα για τον κύριο Παγώνη, τον απερχόμενο δήμαρχο ...
και να του ευχηθούμε καλή ξεκούραση,για τα επόμενα χρόνια. Ο κύριος Παγώνης έχασε τις εκλογές από την κυρία Βάκα με μεγάλη διαφορά και το μόνο που θα έχει να θυμάται από την 5ετή θητεία του, είναι οι πολλές συνεντεύξεις και παρεμβάσεις στα ΜΜΕ, τα οποία είχε φροντίσει να έχει δίπλα του, αλλά τα οποία δεν τον έσωσαν, αφού οι δημότες υπέφεραν στην καθημερινότητά τους. Άντε γεια κύριε Παγώνη.

- Αλλάζουν πολλά στον ΔΟΑΠΠΕΧ και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Άνθρωποι του αθλητισμού θα είναι στο ΔΣ του Οργανισμού και οι πληροφορίες λένε πως θα υπάρξει διαχωρισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού και σε οικονομικό επίπεδο.

- Δεν πληροφορηθήκαμε κάτι για τα αποτελέσματα των τεστ που πέρασαν διαιτητές της Εύβοιας, για τις Εθνικές κατηγορίες. Μήπως θα έπρεπε να έχουμε μια ανακοίνωση για το ποιοι πέρασαν τα τεστ και ποιοι όχι;

- "Ληλαντιάρχης" θα είναι ο κύριος Δημήτρης Σέρρας, αφού θα είναι ο αντιδήμαρχος Ληλαντίου. Κύριε Σέρρα δεν πειράζει αν σας ευχηθούμε, πριν έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από την κυρία Βάκα; Ευχόμαστε να βοηθήσετε ώστε να δούμε έργα και ανακούφιση στα θέματα καθημερινότητες για τους δημότες. Ξέρετε καλά και το Λευκαντί και πρέπει να φροντίσετε, ώστε να μην συνεχιστεί η εγκατάλειψη. Θα είμαστε δίπλα σας.

- Γιατί σας ενοχλεί; Προπονητές και ποδοσφαιριστές υπάρχουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και η ομάδα με αυτούς θα προχωρήσει και θα πάει καλά. Όσοι κάνουν όνειρα δεν έχουν παρά να πάνε την Δευτέρα στο γήπεδο να πληρώσουν και να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας. Θα είναι χαρά μας να αποκτήσει και ταμείο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού μαθαίνουμε πως θα έρθουν και άλλοι με τα λεφτά στα χέρια!!!