Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ΜΜΕ

Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι η ομάδα του ενός.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ανήκει στον κόσμο του και αυτό ανέλαβε να διαχειριστεί ο πρόεδρος κ. Βουρδάνος και οι συνεργάτες του στην διοίκηση. Αυτό ανέλαβαν να υπηρετήσουν προπονητές και ποδοσφαιριστές και θα το κάνουν πράξη.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γύρισε σελίδα και μετά τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ θα μπούνε και οι κανόνες στις σχέσεις του Σωματείου με τα ΜΜΕ.
Σ΄ αυτό το θέμα η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υπηρετήσουν αυτούς που πληρώνουν για να.... γυρίσει σελίδα η ομάδα και αυτοί είναι οι χορηγοί.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θέλει τα ΜΜΕ δίπλα του, στην προσπάθεια που κάνει για να μην βρεθεί και πάλι στην κατάσταση που τον βλέπαμε κάθε χρόνο, αλλά δεν θα είναι ξέφραγο αμπέλι και δεν θα λειτουργεί με γνωριμίες, προσωπικές φιλίες και άλλα τέτοια.
Η διοίκηση θα ενημερώσει την ΕΠΣΕ η οποία είναι η διοργανώτρια αρχή και στην συνέχεια θα ενημερώσει  και τους ανθρώπους της ενημέρωσης για τους κανόνες με τους οποίους θα λειτουργεί η ομάδα επικοινωνιακά.
Όσοι δηλώνουν πως θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, όσοι δηλώνουν φίλοι των διοικούντων, θα έχουν την ευκαιρία να το αποδείξουν. Μονά ζυγά δικά μου δεν θα υπάρξουν και αυτό δεν θ΄ αλλάξει.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δεν έχουμε καμία απαίτηση για καλή ή ιδιαίτερη μεταχείριση από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά είναι η μόνη ομάδα για την οποία έχουν απορίες, την χαρακτηρίζουν "αινιγματική ή με πολλά ερωτηματικά"!!!!!
Εμείς καταθέσαμε την πρόταση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ του αύριο και θα βοηθήσουμε να υλοποιηθεί, αρέσει δεν αρέσει αυτό.
Από την Δευτέρα και μέχρι το τέλος του μήνα, οι αποδείξεις θα έρθουν και θα πάψουν να υπάρχουν ερωτηματικά και αινίγματα.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει αξιόλογους προπονητές και αξιόλογους ποδοσφαιριστές και μια διοίκηση αξιόλογων ανθρώπων αλλά όχι λεφτάδων, όπως θέλουν κάποιοι.
Λοιπόν να τελειώνουμε. 
Κανόνες προς κάθε κατεύθυνση.
Στο γήπεδο θα πάνε οικογένειες. Θα πάνε δηλαδή άνδρες, γυναίκες και παιδιά και θα δημιουργηθεί μια μεγάλη οικογένεια φίλων του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν θα συνεχιστεί το σήριαλ με υβριστές και φωνακλάδες.
Φυσικά δεκτή η κριτική και ο σχολιασμός, απ΄ όλους, αλλά και σεβασμός στους κανόνες.