Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Έρχεται η μεγαλύτερη αποκάλυψη του αιώνα. Βρέθηκε ο άνθρωπος ο οποίος λέει περισσότερα ψέματα, από τον Τσίπρα!!! Το πιστεύει κανείς αυτό; Όταν γράψουμε ονόματα, θα γελάνε και τα....
τούβλα και όχι μόνο οι πέτρες.

- Βρισκόμαστε ακόμη στο Καλοκαίρι και μάλιστα πλησιάζει η Γιορτή της Παναγιάς ή όπως λένε πολλοί, το Πάσχα του Καλοκαιριού. Μετά κι από αυτή την γιορτή θα υπάρχουν ακόμη 15 μέρες για να μπούμε στον Σεπτέμβριο και να βάλουμε όλοι τα κεφάλια μέσα. Περίπου ένα ακόμη 20ήμερο έχουμε λοιπόν για χαλάρωση, οπότε ας το απολαύσουν όσοι μπορούν.

- Οι ομάδες άρχισαν την προετοιμασία τους και όλα δείχνουν πως θα έχουμε ένα αρκετά ενδιαφέρον πρωτάθλημα για την Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας, αφού όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ δείχνει να έχει στόχο το πρωτάθλημα και δεν το κρύβει, ενώ είναι φανερό πως αυτόν τον στόχο βάζει και ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θέλει δεν θέλει θα είναι κι αυτός πρωταγωνιστής, αφού δεν του ταιριάζει κανένας άλλος ρόλος. Αυτές οι 3 ομάδες λοιπόν θα κοιτάζουν προς την κορυφή, αλλά είναι πολλές οι ομάδες οι οποίες θα κάνουν ζημιές.

- Ένας μήνας απέμεινε για ν΄ ανοίξουν τα σχολεία και δεν ξέρουμε αν οι Δήμοι έχουν φροντίσει να κάνουν αυτά που πρέπει για να μην υπάρχουν προβλήματα. Ευχόμαστε να μην ξέχασαν οι απερχόμενοι να κάνουν ελέγχους στα σχολικά κτίρια.

- Δεν καταλάβαμε γιατί κάποια κόμματα αντιδρούν στο θέμα του ασύλου. Ο λαός δεν αποφάσισε; Η ΝΔ το είχε ως σύνθημα και το έλεγε πάντα, πως θα καταργήσει το άσυλο. Ο λαός την ψήφισε και δεν είναι δυνατόν κάποια κόμματα με μικρά ποσοστά να αγνοούν την εντολή του λαού. Αυτό είναι δημοκρατικό;;;; Για ποια δημοκρατία μιλάνε;

- Ο χώρος της ενημέρωσης στον χώρο του αθλητισμού μπάζει από παντού και ο λόγος είναι ένας και απλός. Ο ένας βγάζει τα μάτια του άλλου και όλοι μαζί της ενημέρωσης. Δεν υπάρχει πλέον αντικειμενική ενημέρωση, αλλά γίναμε ψιλικατζήδες και συμβιβασμένοι. Τόσα δίνω πόσα θες έχει γίνει η κατάσταση και πλέον έχουμε πλήρη εξάρτηση από παράγοντες, οι οποίοι εξασφαλίζουν "ασυλία" με μια διαφημιστική δαπάνη των 20-30 άντε και 50 ευρώ τον μήνα. Μας παρεξηγούν κάποιοι επειδή τα γράφουμε αυτά, αλλά υπάρχουν οι αποδείξεις. Ψάξτε να βρείτε την παραμικρή κριτική ή τον σχολιασμό για την πλειοψηφία των ομάδων και θα καταλάβετε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το θέμα της πώλησης του Γυμναστικού Κύμης. Δεν θα γράψουμε κάτι παραπάνω σήμερα, αλλά σύντομα θα τα δείτε όλα, αφού θα τα πούνε μόνοι τους κάποιοι.