Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή εβδομάδα. Βρισκόμαστε στον Αύγουστο και οι μέρες φεύγουν γρήγορα, αφού ο μήνας έχει ήδη 5 και σε 10 μέρες έχουμε την γιορτή της Παναγιάς μας. Μετά όλα θα κυλήσουν γρηγορότερα και θα μπούμε στο Φθινόπωρο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πάει τρένο και κάποιοι τρώνε τα νύχια τους, τόσο πολύ που σε λίγο δεν θα έχουν νύχια να ξυθούν!!! Τους ενόχλησε που ο Μητσοτάκης τοποθέτησε πρόεδρο σε μια .....
επιτροπή την Γιάννα Αγγελοπούλου για την οποία δεν είχαν να πούνε τίποτα, όταν είχε παρτίδες με τον αριστερό Αλέξη!! Κύριοι γράψτε όσα θέλετε. Ήταν απόφαση λαού να είναι κυβέρνηση η ΝΔ και πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης. Εσείς κάντε λιγάκι υπομονή και ιδιαίτερα εσείς που από το ΠΑΣΟΚ μεταφερθήκατε στον ΣΥΡΙΖΑ.

- Σήμερα η πρώτη συνάντηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο Στάδιο Χαλκίδας για το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ο Γιώργος Λάμπρου μετά την συνάντηση των ποδοσφαιριστών στ΄ αποδυτήρια θα κάνει και την πρώτη προπόνηση.

- Σήμερα ξεκινά και το ΑΥΛΩΝΑΡΙ με τον Βαγγέλη Ντόβολη να συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας και σίγουρα η ομάδα θέλει να κάνει ένα καλό ξεκίνημα και φυσικά αυτό  που δεν θα ξεχάσει ο κ. Ντόβολης, είναι τα πολλά λάθη που γινόταν στην άμυνα και η ομάδα δεχόταν εύκολα γκολ.

- Το Ληλάντιο θα έχει την περίοδο 2019 - 2020 τρεις ομάδες στην Α΄ Κατηγορία, αφού εκτός του ΛΗΛΑ και του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ στην Α΄ Κατηγορία θα είναι και ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ Αγίου Νικολάου. Στην Β΄ Κατηγορία θα είναι ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ και η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ, ενώ στην Γ΄ Κατηγορία η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ.

- Καμία ανησυχία δεν έχουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της δημάρχου κ. Έλενας Βάκα για τις θέσεις που θα πάρουν και ας λένε κάποιοι ότι θέλουν για να κάνουν παιχνιδάκι. Όλοι θα αξιοποιηθούν και όλοι θα έχουν θέσεις ευθύνες. Στο κάτω κάτω κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως δήλωσε στρατιώτης της παράταξης.