Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ και η άποψή μας

Εμείς με τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ δεν είχαμε και δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα.
Έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση τον πρόεδρο κύριο Κατσινόπουλο και σε μέλη του διοικητικού Συμβουλίου, όπως και τον κύριο Θοδωρή Σαλεμή και πιστεύουμε πως το γνωρίζουν.
Ποτέ μα ποτέ δεν αρνηθήκαμε να ανεβάσουμε κάποιο δελτίο τύπου, κάποια ανακοίνωση ή κάποια πληροφορία που έφτανε σ΄ εμάς με οποιονδήποτε τρόπο....

Δυστυχώς επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε από την ομάδα του Αλιβερίου κι εμείς δεν διαθέτουμε καθημερινά τον χρόνο για να ψάχνουμε στις ιστοσελίδες των ομάδων ή στο fb για τις όποιες ανακοινώσεις.
Πόσο δύσκολο είναι άραγε, να πατήσουν ένα πλήκτρο και αυτά που ανεβάζουν στην ιστοσελίδα της ομάδας να τα στείλουν σε όλους;
Επειδή ακούμε να λένε πως έχουμε κάποιο πρόβλημα με τον κύριο Καρβέλη, το ξεκαθαρίζουμε. Δεν μαλώσαμε ποτέ, δεν μιλήσαμε ποτέ και οι λόγοι είναι γνωστοί.
Ένα παράδειγμα. Όταν πήγε στον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ μίλησε και είπε πως θα φτιάξει μια ομάδα με δικά της παιδιά και μάλιστα από την περιοχή. Αυτό δεν ισχύει τελικά και το ξέρουν και οι πέτρες.
Ο κ. Καρβέλης συνηθίζει μετά από κάθε νίκη να μιλάει για τα συστήματα και την φιλοσοφία του και μετά από κάθε άσχημο αποτέλεσμα, να λέει πως φταίει το ρόστερ, φταίνε οι διαιτητές, φταίνε οι τραυματισμοί κλπ.
Για να τελειώνουμε. Οι κύριοι Κατσινόπουλος, Παναγιάρης και Σαλεμής ξέρουν πως εμείς έχουμε άποψη και την γράφουμε και προς τιμή τους ποτέ δεν μας ζήτησαν να χαϊδέψουμε τ΄ αυτιά τους.
Ευχόμαστε τα καλύτερα στην ομάδα και να τελειώσουν την χρονιά χωρίς τραυματισμούς.