Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Όσοι παρακολουθούν τις προπονήσεις του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αλλάζουν καθημερινά την άποψη που είχαν και αρχίζουν να καταλαβαίνουν γιατί κανείς δεν λέει φανφάρες και κανείς δεν απαντά στα σχόλια και την κριτική. Κύριοι καθαρές κουβέντες. Το αγωνιστικό κομμάτι δεν αφορά τον κ. Βουρδάνο και την διοίκηση, αλλά τους προπονητές, και τους ποδοσφαιριστές.
Αυτοί ξέρουν καλύτερα από τον καθένα την δουλειά τους και θα κάνουν αυτό που πρέπει.
Ο πρόεδρος  κ. Βουρδάνος, η διοίκηση και όσοι είμαστε δίπλα τους, μόνο ....
έναν στόχο έχουμε. Να μην επιστρέψει ποτέ ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην απαξίωση και στην περιφρόνηση.
Αν αυτόν τον στόχο δεν τον πετύχουμε, δημόσια θα βγούμε, θα ζητήσουμε συγνώμη και θα χαρακτηρίσουμε ανίκανους τους εαυτούς μας.
Εμείς θα αναλάβουμε τις ευθύνες της αποτυχίας και δεν θα γίνουμε λαγοί, ούτε θα ρίξουμε τις ευθύνες στους άλλους, ούτε ο ένας στον άλλον.
Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο δεν θέλουμε και δεν δεχόμαστε συμβιβασμούς και φυσικά υποδείξεις από αυτούς οι οποίοι δεν ματώνουν οικονομικά για την ομάδα, αλλά απλά θέλουν να ελέγχουν τα πάντα.
Το γράφουμε για μια ακόμη φορά.
Έχουν μπει κανόνες και κόκκινες γραμμές και αυτό δεν αλλάζει για κανέναν και για τίποτα.
Δεν υπάρχει κανείς ο οποίος θα έχει περισσότερη ενημέρωση από κάποιον άλλον.
Οι δικοί μας φίλοι, οι φίλοι του προέδρου και οι φίλοι όλων των άλλων συνεργατών του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, δεν θα έχουν ξεχωριστή πρόσβαση στην πληροφόρηση. ΟΛΟΙ θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση θέλουν δεν θέλουν και αυτό θα πει κανόνες.