Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Δώδεκα η ώρα και μπορούμε να στείλουμε την καλησπέρα μας στα Ψαχνά και στους ανθρώπους του ΗΡΑΚΛΗ. Να τους ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και πάνω απ΄ όλα υγεία.
Στον πρόεδρο κύριο Στούπα, αλλά και στον Γενικό αρχηγό κύριο Γκαλούφα, θα θέλαμε να πούμε πως οι ευχές μας είναι μέσα από την καρδιά μας και όχι τυπικές. Αγαπητέ Γιώργο, αγαπητέ Κώστα, εμείς δεν είμαστε ούτε όψιμοι, ούτε πρώιμοι φίλοι σας, αλλά και ποτέ δεν ....
υπήρξαμε ουδέτεροι.
Δεν άλλαξε και δεν θ΄ αλλάξει η άποψή μας για σας. Στο κάτω κάτω εμείς έχουμε αποδείξει πως στα δύσκολα είμαστε εδώ.
Μας αρέσει όταν μας τσεκάρουν και διαπιστώνουν πως φτωχοί μπορεί να είμαστε, αλλά την εκτίμηση που έχουμε προς κάποιους ανθρώπους, δεν την πετάμε στα σκουπίδια, ακόμη κι όταν μας αμφισβητούν. 
Λένε πως επειδή ασχοληθήκαμε με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ξαφνικά γίναμε κακοί, γίναμε αντίπαλοι και άλλα τέτοια. Εμείς έχουμε απάντηση και σ΄ αυτό.
Όπως ο κ. Στούπας πήγε κάποια στιγμή να βάλει πλάτη για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, έτσι κι εμείς δεν θέλαμε να διαλυθεί αυτή η ομάδα. 
Αυτοί που θέλουν να μας δούνε απέναντι στους κυρίους Στούπα και Γκαλούφα και στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, άδικα χάνουν τον καιρό τους και να προσέχουν, γιατί στο μέλλον, θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα.
Αγαπητέ κύριε Στούπα, αγαπητέ κύριε Γκαλούφα την καλησπέρα μας.