Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Χαλαρώστε και φροντίστε να περάσετε όμορφα, αφού αυτό δεν απαιτεί χρήματα. Εμείς δεν θα σας ζαλίσουμε αφού θα μείνουμε στην "Καλημέρα", εκτός...
απροόπτου.

- Άρχίζουν από σήμερα οι φιλικοί αγώνες ομάδων της Α΄ Κατηγορίας και το απόγευμα στις 17:30 η ΕΡΕΤΡΙΑ θα υποδεχθεί τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ και αύριο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υποδεχθεί το ΑΥΛΩΝΑΡΙ στις 18:00.

- Κυκλοφορούν διάφορα στην πιάτσα και μας χαρίζουν γέλιο. Το τελευταίο που κυκλοφόρησε έχει να κάνει με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κι εμάς. Εμείς φταίμε λένε που κανείς δεν θέλει να βοηθήσει την ομάδα!!!! Αυτό είναι καλύτερο από κάθε ανέκδοτο με τον Τοτό. Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με κανέναν, αλλά θα θυμίσουμε σε όλους πως εξ αιτίας μας κάποιοι άνθρωποι μπήκαν μπροστά και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν οδηγήθηκε στο πρωτοδικείο που κάποιοι τον ήθελαν. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, στους ανθρώπους αυτούς και περιμένουμε να είναι κοντά στην ομάδα και αυτοί οι οποίοι λένε τα ανέκδοτα που λένε στα γνωστά στέκια. Αυτούς τους έζησε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δυστυχώς είχε απαξιωθεί πλήρως. Το αν είναι καλύτεροι ή χειρότεροι από εμάς, ως προς τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα το δούμε σύντομα στην πράξη και όχι στα λόγια. Να τοποθετηθούν δημόσια αν θέλουν και να κριθούν στην συνέχεια. Τους αρέσει δεν τους αρέσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ προχωράει και ως ομάδα δεν κοιτάζει πίσω. Εμείς δεν θα απαντήσουμε στο τι λέει ο καθένας γενικά και αόριστα και δεν μας απασχολεί κανείς από αυτούς που δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για την ομάδα. Τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν τον απαξιώσαμε εμείς, αλλά αυτοί οι "του καφενείου" και αυτοί που ήταν πάντα στα στέκια της παραδιοίκησης.

- Ένα μεγάλο ευχαριστώ, χρωστάμε σ΄ αυτούς που ξέχασαν έστω και το τηλεφώνημα που υποσχέθηκαν. Εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ και θα τους έχουμε πάντα στην καρδιά μας. Αποδείξαμε πως είχαν λάθος άποψη και πως εμείς δεν τους βλέπαμε ως εχθρούς, αντιπάλους κλπ. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνουμε εμείς. Εμείς κύριοι ποτέ δεν θα βρεθούμε απέναντί σας γιατί ανήκουμε στην σχολή που θέλει να σεβόμαστε και να μην ξεχνάμε. Είπαμε. Είμαστε φτωχοί, αλλά όχι μαλάκες.

- Καλή σας μέρα κύριε Γιώργο. Εμείς δεν ανησυχούμε καθόλου και για τίποτα. Ανησυχούν όσοι έχουν λερωμένη την φωλιά τους και δεν θέλουν να μαθευτεί ΟΛΗ η αλήθεια. Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν ανησυχείτε  ούτε εσείς. Την ΟΛΗ αλήθεια θα την μάθουμε από το apopsignomi σύντομα.

- Να περάσετε όλες και όλοι όμορφα και μακριά από σκοτούρες.