Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Την προσοχή σας

Τα λάθη επιτρέπονται, αλλά όταν είναι επαναλαμβανόμενα δεν είναι λάθη, αλλά προγραμματισμένες κινήσεις και μάλιστα με στόχο να υποτιμηθούν κάποιοι και ν΄ αναδειχθούν κάποιοι άλλοι.
Κυρίες και κύριοι, αναλάβαμε μια πρωτοβουλία για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και καταθέσαμε μια πρόταση.
Η πρόταση αυτή έχει όρους και κανόνες.
Θέλουμε ειλικρινά να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο κύριο Αντώνη Βουρδάνο για την προσπάθειά του και τα θετικά αποτελέσματα των επαφών που είχε με ανθρώπους που πραγματικά θέλουν....
να βοηθήσουν την ομάδα.
Εμείς δεν ξεχνάμε τίποτα από όσα είπαμε πως θα κάνουμε.
Για να γίνουν όμως αυτά, θα πρέπει όλοι να ξέρουν πως όποιος θέλει να έχει λόγο, θα πρέπει να σεβαστεί τους όρους και να υπηρετήσει τον στόχο της ομάδας.
Ο καθένας να φροντίζει να κάνει και μάλιστα σωστά αυτά που ανέλαβε και σε καμία περίπτωση να μην σχολιάζει το τι κάνει ο κάθε άλλος.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είχε καταθέσεις στον τραπεζικό του λογαριασμό, όταν τον ανέλαβε ο κ. Βουρδάνος, αλλά στο τέλος του πρωταθλήματος όλοι θα είναι πληρωμένοι και στον λογαριασμό θα υπάρουν χρήματα.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ποδοσφαιριστών, όχι γιατί δεν πιστεύει σ΄ αυτούς ή δεν τους εκτιμά, αλλά επειδή δεν θέλει να τους κοροϊδεύει.
Επειδή κάποιοι λένε διάφορα θα τους θυμίσουμε πως στο παρελθόν και μάλιστα στο πρόσφατο, η ομάδα ξεκίνησε στα μέσα Αυγούστου με γέλια και χαρές και πολύ γρήγορα απομακρύνθηκε ο προπονητής, άρχισαν τα παρατράγουδα με τους ποδοσφαιριστές και γενικώς έγινε το έλα να δεις κάτι που συνεχίστηκε μέχρι και τον υποβιβασμό της ομάδας.
Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε.
Τώρα αυτά δεν θα συμβούν. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αποκαθιστά την αξιοπιστία του και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν ποδοσφαιριστή ή προπονητή ή παράγοντα να επαναλάβει κάτι από το παρελθόν.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ γυρίζει σελίδα και αυτό θα φέρει κάποια προβλήματα. 
Τα περιμέναμε και θα τ΄ αντιμετωπίσουμε ο κόσμος να χαλάσει.
Αυτοί που θα κλείσουν τ΄ αυτιά τους δεν θα χάσουν τίποτα και θα έχουν να λένε πως βοήθησαν να γυρίσει σελίδα η ομάδα.