Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Μπήκαμε για τα καλά στον Αύγουστο και δεν έχετε παράπονο, κάτι καταλάβαμε κι από ζέστη. Γέμισαν κόσμο οι παραλίες και το ξεκατίνιασμα πάει σύννεφο. Τελικά μικροί και μεγάλοι το έχουμε ρίξει στο κουτσομπολιό και μην πείτε όχι. Σε όποια παραλία κι αν πάτε, όλες και όλοι έχουμε ....
πάρει από ένα φτυάρι και θάβουμε τους πάντες και τα πάντα. Εθνικό σπορ είναι αυτό και όχι το ποδόσφαιρο στο οποίο γενικώς δεν πάμε καλά. Το ξεκατίνιασμα δεν θα το καταργήσει καμία κυβέρνηση, όσο κι αν το προσπαθήσει.

- Επειδή δεν μας αρέσει να δίνουμε δίκιο ή άδικο σε κάποιους ανθρώπους, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην υπάρχει θέμα με τον ποδοσφαιριστή Ηρακλή Μπαλόζι. Ακούσαμε όλες τις πλευρές και απομένει ν΄ ακούσουμε έναν ακόμη άνθρωπο, ο οποίος ξέρει τα πάντα και θα είναι ειλικρινής και ξεκάθαρος. Αγαπητέ Ηρακλή κανείς δεν μπορεί να κόψει την μπάλα σε κανέναν και κανείς δεν θα το κάνει, γιατί πάνω από τον άνθρωπο είναι ο Θεός και βλέπει τα πάντα. Με τον Θεό δεν τα έβαλε κανείς. Αν έχεις δίκιο θα συνεχίζεις να παίζεις ποδόσφαιρο και κανείς δεν θα σ΄ εμποδίσει. 

- Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ Φύλλων θα είναι τελικά στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, παρά τα όσα είχαν ακουσθεί το τελευταίο διάστημα. Μπορεί στις Γενικές Συνελεύσεις να μην υπήρχε συμμετοχή, αλλά τελικά πρόεδρος συνεχίζει ο κ. Βασίλης Βούλγαρης ο οποίος και την τελευταία μέρα πήγε και δήλωσε την ομάδα στο πρωτάθλημα. Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ όπως ήδη γράψαμε θα έχει προπονητή τον κ. Μάλαμα και ήδη άρχισαν οι επαφές για την ενίσχυση της ομάδας με καλούς ποδοσφαιριστές

- Αύριο είναι Δευτέρα και ξεκινάει μια νέα εβδομάδα, και δεν ξεχνάμε τα όσα είπαμε πως θα γράψουμε. Αυτή η εβδομάδα του Αυγούστου λοιπόν θα έχει πολλά και ενδιαφέροντα σχόλια και ιδιαίτερα για το χθες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και κάποιους κυρίους. Λίγη υπομονή.

- Λοιπόν πάμε χαλαρά και για σήμερα και να δηλώσουμε πως εμείς δεν θυμώνουμε με κανέναν και για τίποτα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του, αφού στο τέλος θα κριθεί. Εμείς απλά προσπαθούμε να κρατάμε τον λόγο μας, αλλά αυτό μερικές φορές δεν φτάνει.