Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Την υγειά μας να έχουμε και όλα τ΄ άλλα θα τα ξεπεράσουμε. Η κυρία Θάνου δεν θέλει να αφήσει την θέση της στην επιτροπή ανταγωνισμού και είναι ν΄ απορεί κανείς με την επιμονή της. Η κυρία Θάνου έπρεπε να είχε παραιτηθεί μόνη της, αλλά δυστυχώς δεν το έπραξε. Θυμόσαστε που δεν....
ήθελε να φύγει και από την θέση της ως δικαστικός, αν και είχε λήξει η θητεία της.

- Κάποτε όλοι θα πρέπει να καταλάβουν πως όταν τους τοποθετεί μια κυβέρνηση σε κάποια θέση, θα φεύγουν από αυτή να φεύγουν, όταν τελειώνει η κυβέρνηση που τους τοποθέτησε εκεί. Δεν είναι δυνατόν να είναι σε κάποια θέση μέχρι να γίνουν 100 χρόνων. 

- Δεν αλλάζουμε ούτε θέσεις, ούτε απόψεις, ούτε συμπεριφορές και φυσικά δεν δεχόμαστε πλέον να συζητάμε με άτομα που παίζουν παιχνίδια σε πολλά ταμπλό. Αδιαφορούμε για το τι λέει ο καθένας και δεν πρόκειται να κάνουμε συμβιβασμούς. Αυτοί που προσπαθούν να μας συκοφαντήσουν ή να μας κατηγορήσουν σε άλλους για να παριστάνουν τους καλούς θα πάρουν την απάντηση και αυτό που τους αξίζει. Δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν και σεβόμαστε τους αναγνώστες μας. Όποιος χρησιμοποιεί τα ίδια ψέματα που χρησιμοποιούσε και στο παρελθόν, θα καταλάβει πως δεν θα πετύχει τίποτα. 


- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει ανάγκη από παραμυθάδες και από αυτούς που θέλουν να κάνουν παιχνιδάκια τα οποία όμως έρχονται από το παρελθόν. Εμείς δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μιλάει εναντίον μας και από κάποιους "κυρίους" δεν θέλουμε πλέον ούτε καλημέρα. Ξέρουμε καλά ποιοι χρησιμοποίησαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν μας ενδιαφέρει το γιατί έκαναν όσα έκαναν σε βάρος της ομάδας. Εμείς θα είμαστε δίπλα στην ομάδα και στον πρόεδρο κύριο Βουρδάνο, με καθαρά χαρτιά, με κανόνες και με κόκκινες γραμμές. Μέχρι την Κυριακή, αυτό θα πάρει σάρκα και οστά και όπως έχουμε ξαναγράψει, θα δούμε ποιοι μένουν στα λόγια και ποιοι προχωρούν σε πράξεις.

- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ είχε χθες τον αγιασμό και είναι αλήθεια πως θα παρουσιάσει μια νέα ομάδα, με πολλά νέα πρόσωπα και πιθανότατα με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Στην Ερέτρια έχουμε φίλους και σε καμία περίπτωση δεν θα ξεχάσουμε κάποια πράγματα. Μας ενδιαφέρει αυτή η ομάδα και θα είμαστε δίπλα της αν χρειαστεί.


- Την καλημέρα μας στον κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου και του ευχόμαστε πάντα να είναι καλά και τον περιμένουμε για καφέ στο Λευκαντί. Τον περιμένουμε γιατί έχουμε να συζητήσουμε πολλά και διάφορα .

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπήκε πολλές φορές στην εντατική τα τελευταία χρόνια και για να μην ξαναμπεί πρέπει να δώσει βάση στην πρόληψη. Αυτό πρέπει να γίνει και για να γίνει θα πρέπει να έχει μόνιμα έναν γιατρό δίπλα του. Ο πρόεδρος κ. Βουρδάνος θα πρέπει να το φροντίσει αυτό. Εμείς έχουμε έτοιμο ψυχολόγο, για άλλες περιπτώσεις γιατί σίγουρα θα χρειαστεί.