Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να περνάτε όμορφα. Αύγουστος είναι, ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός, Τσίπρα και Καμένο σε πακέτο δεν έχουμε και φυσικά ούτε την κυρία Τασία στην Βουλή, αλλά ούτε και την κυρία Ζωή Λιβανίου από την Εύβοια, για να μας βομβαρδίζει με ....
δελτία τύπου!!!!

- Στην Ερέτρια σήμερα έχουν Αγιασμό, όχι στο Δημαρχείο, αλλά στο γήπεδο. Θα είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που θα λείπει από τον Αγιασμό ο Γκέρσι Τόρα, ο οποίος δεν θα φοράει την φανέλα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ αλλά του ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΥ. Γκέρσι πήγαινε στον Αγιασμό, για να σου πάει καλά η χρονιά. Είναι άλλος ο αγιασμός στην Ερέτρια και άλλος στο Αλιβέρι.

- Αμάν αμάν και πάλι αμάν. Μεταγραφή έκπληξη ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ και θα πρέπει να περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση, γιατί εκεί στα ΦΥΛΛΑ παρεξηγούν εύκολα. Πάντως μετά από κάθε πανικό, πάλι ο "σερίφης" ελέγχει την κατάσταση, αφού συμφώνησε σε όλα με τον Μητρου !!!!

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  ξεκίνησε και ανακοινώθηκε και το πρώτο φιλικό με το ΑΥΛΩΝΑΡΙ την Κυριακή. Άντε να δούμε τους Ντόβολη και Λάμπρου στο Στάδιο της Χαλκίδας αφού πέρασαν χρόνια χωρίς να τους δούμε.

- Εκεί στην ΑΙΔΗΨΟ τι τρέχει; Κύριε Γουρνά να σας ενοχλήσουμε για ενημέρωση ή τρέχετε ακόμη με "τον τουρισμό';;; Μαθαίνουμε πάντως πως το γήπεδο της ΑΙΔΗΨΟΥ σε κάθε αγώνα θα έχει γεμάτη την κερκίδα.

- Ο φίλος μας ο Δόξης δίνει τα ρέστα του και λέει στον κ. Βουρδάνο να βάλει λεφτά!!! Δόξη που να τα βάλει και πόσα να βάλει; Να βάλει όσα έβαλαν και οι φίλοι σου για να  υπογράψουν κάποιοι ποδοσφαιριστές και μετά άρχισαν τα όργανα και δεν ξαναείδε κανείς το χρώμα του χρήματος;;;; Γράψε όσα θες αγαπητέ Δόξη, αλλά η ουσία δεν θ΄ αλλάξει. Η ομάδα γύρισε σελίδα και θα περπατάει διαφορετικά. Το πότε και το πως θα βάλουν οι άλλοι τα χρήματά τους, δεν θα το πούμε εμείς.