Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Υπάρχουμε και τον Αύγουστο

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, υπάρχουν και τον Αύγουστο πληροφορίες, ειδήσεις και γεγονότα, αλλά όπως έχουμε ξαναγράψει θα το πηγαίνουμε χαλαρά, αφού πρέπει να κάνουμε και λιγάκι αποτοξίνωση, αλλά έχουμε αναλάβει και κάποιες υποχρεώσεις απέναντι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και πρέπει σιγά σιγά να τελειώνουμε και μ΄ αυτές.
Πρέπει να καταλάβουν ΟΛΟΙ, πως με κάποια πράγματα εμείς δεν παίζουμε, αλλά και πως δεν μας ενοχλεί η κριτική και τα σχόλια κανενός. Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα περάσει η φιλοσοφία που θέλει τις πόρτες ανοιχτές για όλους, αλλά τα στόματα κλειστά. Θα περάσει η ....
φιλοσοφία του λέμε λίγα και κάνουμε πολλά.
Μπορεί όπως έγραψε ο κ. Γιάννης να είχε πολλά  ερωτηματικά "η πρώτη" του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ή όπως 'εγραψε ο κ. Κώστας να ήταν "αινιγματική" η πρώτη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. ή όπως έγραψε ο κ. Τόλης "δεν οριστικοποιήθηκαν συνεργασίες" αλλά θα θυμίσουμε σε όλους πως πριν ένα μήνα έγραφαν για το τέλος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν πρέπει να ξεχνούν πως αυτή η διοίκηση δεν παρέλαβε ομάδα, αλλά κάτι άλλο. 
Μας αρέσουν τα αινίγματα, μας αρέσει που υπάρχουν ερωτηματικά. Τα αινίγματα μας βάζουν σε σκέψεις, τα ερωτηματικά τα απαντάμε και φυσικά για την οριστική συνεργασία, θα καταλάβουν ΟΛΟΙ πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στο νέο ξεκίνημα, πρώτα οριστικοποιεί τις χορηγίες του και μετά τις συνεργασίες του, για να είναι εντάξει στις υπογραφές του.
Ο κ. Βουρδάνος και οι συνεργάτες του, δεν θα βάλουν υπογραφή και δεν θα δεσμεύσουν κανέναν αν πρώτα δεν ολοκληρώσουν τις συνεργασίες με τους χορηγούς και αυτό τελειώνει σύντομα.
Όσο γι΄ αυτούς που λένε διάφορα και πιέζουν ανθρώπους της ενημέρωσης για να γράψουν διάφορα, να μας πούνε αν τους άρεσαν όλα αυτά που συνέβαιναν στην ομάδα την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον.
Κυρίες και κύριοι αυτός ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα δεχθεί πιέσεις από κανέναν και δεν θα λογοκρίνει κανέναν. Αυτός ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει χαράξει πορεία και προχωράει.
Όποιος θέλει και μπορεί να τρέξει την ομάδα καλύτερα, ας πάει να το κάνει. Είπαμε. Οι πόρτες είναι ανοιχτές.
Αυτός ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα είναι συνεπέστατος προς όλους μέχρι το τέλος και δεν θα σηκώσει σκόνη στην αρχή και δεν θα κάνει τζάμπα τον μάγκα και μετά να χτυπήσει πάλι τις καμπάνες.